İçine cüzdanı laptopu falan at ve çık salaşlığında, çabut ama sevdim. ☺️
Okula hangisi olmalı sizce, öğrenci değil öğretmenim🍒
1)

2)

İçine cüzdanı laptopu falan at ve çık salaşlığında, çabut ama sevdim. ☺️
Okula hangisi olmalı sizce, öğrenci değil öğretmenim🍒
1)

2)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 çok klasik duruyor. Market veya pazar alışverişi için gibi 🙂
2 bence renkleri ile tarz ve hoş 🙂✌🏻
okulada bir pazar alışverişine veya markete gider gibi bir ruh halinde gidiyorum 😅
Emin ol sadece senin için geçerli değil bu 🙂 ülkenin çoğu bu durumda. Aslında hepimize antidepresan lazım. Misal ben sabah şafak operasyonuna gider gibi işe gidiyorum ve ona rağmen her yer kalabalık her yerden insan fışkırıyor. Bu şehir yoruyor beni. Kaos, kalabalık, mülteciler, saygısız insanlar … say say bitmez 🙂
Aslında benim demek istediğim yazdıklarının tersiydi. Çok severek gidiyorum ve ruh halimi benliğimi okula girince köşeye bırakanlardan değil aksine nasıl o an hissediyorsam öyle olmasını seviyorum. Koşuşturmaca, tekaşlı şekilde okula yetişme. Sabah tramvay otobüsle güne başlama.. Aşırı seviyorum. (: herkes bunalmış sıkılmışken beni hayata bağlayanda işim. (: ama yazdıklarında haklısında.
Bunları duymak güzel demek ki mutlu neşeli insanlarımız hala var 🙂 umut etmek güzel şey demiş şair 🌸🙂
sabah kettleden ısınmış su ve ucuz bir kahve tozundan yapılan kahve bile beni mutlu ediyor. gece okula hazırlık yapmaktan uykusunu alamamış gözlerle uyanmış.. saçları toplamak. Yola çıkmak… Bunların hepsi bana mutluluk veriyor. mutluluğu küçük şeylerde bulmasını öğrenmeliyiz bence. Ama dediğim gibi herkesin iç dünyasına, tükenmişliğine saygı duyuyorum ve anlıyorumda.
Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. unutma; aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak... ✌️🕊
Nazım Hikmet❤️
✌️🕊
1. Market çantalarına çok benziyor gerçi diğeri de öyle de madem alacaksan 2. Olanı al en azından rengi daha güzel duruyor.
okulada o rahatlıkta gidiyorum (:
okul eşyamı çıkartıp içinden hemen pazar çantası yapanlardanım bu yüzden diğer çantalar bana çok resmi geliyor 😅
teşekkür ederim
Anladım. Zevk meselesi tabii ki ama 2 yi al:)
(: eheh
söz veremem ama bakalım
Teşekkür ederim :)
Rica ederim. Şaka Tabii senin içine hangisi siniyorsa onu al.
İkisi de süper görünüyor ama ben 2. olanı tercih ederdim.
Teşekkür ederim
2. çantanın linkini atar mısın
sheinden canım
türkiyede yok galiba
Teşekkür ederim
Zehraaaaa
3 daha iyimiş en azından market çantası gibi gözükmüyor.
Mavi desenli daha şık duruyor
Teşekkür ederim
Bence birincisi daha güzel okul için.
Teşekkürler
Birinci çanta güzelmiş
Bencede ipin inceliğini beğendim
Bu tarz bütün modeller olabilir kıyafetine göre kullanırsın
İki daha iyi
Rengi hoş dimi
Teşekkürler
Evet çok tatlı
Pazar çantası gbi ikiside.