koçta okuyacağım. Hazırlık okumayacağım için 1. Sınıftan başlayacağım direkt. Çanta almam lazım ama nasıl bir çanta alacağımı bilmiyorum. Annem goyard alabilirsin dedi ama goyard çantalar 35-40bin tl arası. Fiyatına değer mi bilmiyorum. Baska nasıl çantalar önerebilirsiniz? Fiyatın bir önemi yok duruşu şekli güzel olsun yeter ve marka olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koç üniversiteye kalitesiz çanta ile girilmiyormuş öğrenmiş olduk. 🤣 burslu okuyanlara yazık valla. Ben önericek olsaydım , şöyle bir etrafa bakar en çok hangi marka var onun tr de olmayan modelini sipariş verirdim. Bu kadar basit.
Mantıklı dediğini yapabilirim teşekkürler. Yani ben de yüzde 50 burslu okuyorum ama genelde tam burslu olsa bile durumu iyi olmayan öğrenciler koçu tercih etmiyor zaten. Tam bursuluar da bizim gibi durumu iyi olanlar
Tam burslu ne kadar senelik?
Pardon burssuz demek istedim biraz uykusuzum
520
4 yıllık 2 milyon , masraflar falan 3 milyon. Ben bu parayı birkaç yılda 10 milyonun üzerine çıkarırım. Sanayici bile olurum🤣 koç işi biliyor
Askim 50 burs kalkti yalniz ejdkxkc
Nasıl kalkabilir? Ben %50 psikoloji okuyorum
bu yıl mı girdin
hazırlık okumayacağım 1e başlayacağım demissin demek ki 23 girislisin bu yıl değil hatta gecen sene falan kalkmış olması lazım 50 bursun ve psikolojide kesin olarak yok diye biliyorum yani 50 burslu olman imkansız?
Bu sene girdim. Geçen sene %50 yoktu ama bu sene %50 bursu geri getirdiler? Ben biliyorum ben okuyorum
hayır getirmediler kanka sadece sosyolojide var 50 burs bundan da adım gibi eminim istiyorsan öğrenci islerine sorayım pzt yok yani eminim
psikoloji çap yapan birine sordum 1. sınıflarla ders alıyor ve yokmuş kanki... yanılıyo olmayasın ya
İnş yanılmıyorumdur yoksa tamamen rezil olurum arkadaşlarıma. Babam bana %50 burslusun demişti. Ben de neredeyse herkese %50 burslu okuyorum dedim.
hayır askım koc bizim bölümde bu sene 50 bursu tekrar açmadı psikoloji icinde açmamış 🤡 neden rezil olacaksın anlamadım
bu aeada bursunu ailen senden gizleyemez kusiste kabak gibi gözüküyor burs durumun?
Ben liseyi ingiltere de okudum belki uluslararası öğrenci bursundan yararlanıyor da olabilirim ama bilmiyorum babam bana burslu okuyorsun dedi
öyle bir bursta yok bu arada bizim okulda yurtdışından gelen ögrenciler icin ki zaten ib falan diplomasını okula kendin onaylatacaksın baban degil öyle bir şey olsa yararlanıyor olsan da yine bunu senin yapman gerekir sonuçta ilkokula kayıt ettirmiyor baban seni
baban sana ne demis bilmiyorum ama dediğim gibi sen burs durumunu zaten kusiste görüyorsun herhangi bir yere girmeden önüne çıkıyor saklanacak bi şey değil
yani o tarz bursları alabilmen icin not durumunu diplomanı senin onaylatman gerekiyor senden habersiz böyle bir süreç gidemez en olmadık sana mail gelirdi ve yine isin okula düşerdi bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse