Arkadaşlar acil yardım edin siparişim 2 gün oldu hâlâ 2. transfer merkezinde ne yapmam lazım lütfen yardım edin. İptal mi etsem kargom gelir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar acil yardım edin siparişim 2 gün oldu hâlâ 2. transfer merkezinde ne yapmam lazım lütfen yardım edin. İptal mi etsem kargom gelir mi?
Bize siparişler geliyor biz paketleyip kargoya veriyoruz büyük şehirler de genelde 2-3 gün içerisinde ulaşıyor. Nüfusu az ve ufak kasabalarda ise bu durum kargo birikimine bağlı 5 gün civarı olabiliyor.
Hafta sonuna denk gelmiştir, ondan bekler. Hayırdır gıda falan mı taşınan..
Kitap 😢
Gelir gelir.
Yorumlarına şey yaz, Afganlilar bile yürüyerek 2 günde ülkeye giriş yapti siz hala bi ürünü günlerdir getiremediniz😂😂😂
Koptum sjshshsjjsjsjs
Cevap
8Cevap
1 hafta içinde gelebilir
Bana da "Siparişiniz kargo kutusuna bırakıldı tarafından teslim alındı" dedi ve elime hiçbir ürün gelmedi. Trendyol bu aralar iyice bozuyor. Memnuniyetimi ve güvenimi sarstı açıkçası.
Daha önce başıma gelmişti gerçi paket transferinde ürünüm okutulmamisti ama müşteri hizmetleri ancak 3gun kargo yeri değişmezse işlem yapabiliriz demislerdi
Altta gönderi detayı kısmında nerden yola çıktığı vs görünür, teslimat şubesine pazartesi varıp dağıtıma çıkar diye tahmin ediyorum.
Ne zaman verdin şiparişi belki hafta sonu diye hizmet etmiyorlar
Perşembe günü gece 12 yakın
Daha yeni işlem yapılıyordur pazartesi henüz bekliycen
Pazartesi salı gelir kargon merak etme. Gelmezse arar gönderi takibini sorarsın Trendyoldan.
Güncellemedikleri için orada durmuş merak etme gelir
Hafta sonu diye öyle olmustur
Bi şey yapamazsın
Hafta sonu öyle oluyor yarın öbür gün eline ulaşır
Haftasonu olduğundan kaynakli
Bekle gelir bende de olmuştu
Kargonu çalacak değiller ne sıkıyon canını
haftasonu olduğu içindir
Dün cumartesi bugün pazar biraz sabırlı ol
Müşteri hizmetleri ara
Bekliycen kankan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?