Bu ne abi sucu musun sen, omzunda 19 litre damacana eksik, rüküş Rukiye
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saygı saygı saygı. Kaç yaşına geldin hala okuduğunu anlamıyorsun anlasan dahi saygı duymuyorsun yazık. Modeli bu değil diyorum. Buna benziyor. Herkesin zevki aynı olmak zorunda da değil. Sen ve senin gibiler israfsınız, hemde çok büyük.
Türkiye şartlarında normal bu ülkede insanlar parayı zor kazanıp kolaylıkla bitirir. Şaka bir yana uzun süre giyeceksen beşyüz lira çok değil iki sene öncesinin 150 lirası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şişme yeleklerin kolu yok nasil üsümüyorsunuz? Imkani yok yanim şişme yeleğe verilen paranin çöp olduğu fikrindeyim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben sıcaktan nefret ediyorum. Kışın bile bazen terleyen bir insanım ve sıcakta midem bulanıyor. Bu yelek aşırı soğuk olmayan kış günlerinde ya da bahar aylarında giymek için. Montum da var ama ben kışın bile monttan çok yelek giyerim
Benimki dizin 1 karis üzerinde. Gorselle pek bir alakası yok çok güzel bir yelek ama fotosunu bulamadım. Attigin linkteki pek benim tarzım olmadığı icinnir sey diyemiyorum ama yakisacagini düşünüyorsan kesinlikle yelek şart almalısın
Evet seninkinden uzun ama yine de çok uzun değil. Benim üst bacagim biraz kalın olduğu için ve de kapalı olduğum için genelde dizimin biraz üzerinde giyiyroum