sahafa gittim, öğrenciyim indirim yapar mısınız dedim hesapladı 199 tl ye indirdi. Ama kaçtan ona indirdi bilmiyorum, fiş falan vermiyorlar öğrenemedim fiyatlarını kitapların🤷♀️

sahafa gittim, öğrenciyim indirim yapar mısınız dedim hesapladı 199 tl ye indirdi. Ama kaçtan ona indirdi bilmiyorum, fiş falan vermiyorlar öğrenemedim fiyatlarını kitapların🤷♀️

Normal.. Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabını sipariş vermek için araştırma yapıyordum. Karşıma 85 TL gibi rakamlar çıktı. Maalesef artık kitap okumak da büyük bir lüks oluverdi..
Cevap
8Cevap
Ben bunların fiyatlarını sana yazayım gadası
166 liraya bu kitapları amazondan alabilirdin
Evet ama karttan değil kapıda ödeme seçeneği arıyorum ve güvenemiyorum
Amazon gibi bir yere herkesten çok güven o derece
Normal bence
Maalesef pahali. Kitaplarin fiyatlari iyice uctu. Cok uzucu:/ 1 kitabin fiyatinin 10 en fazla 20 tl oldugu zamanlari hatirayip icim sizliyor. 😕
Bu kitapları internetten daha ucuza alabilirdin diye düşünüyorum açıkçası, sahafçılar bile pahalı satıyor. Dışarıdan kitap almam ben hiç.
Yok ben kitapseç kapıda ödeme vardı kalkmış galiba karttan ödeyemem güvenemem hiç
Keşke internetten baksaydın bi 27 tane bilindik kitabı 250ye almıştm geçenlerde
Ya ben eskiden kitapseçi çok kullanıyordum, şimdi bakıyorum sipariş vermek istiyorum ama kapıda ödeme seçeneği çıkmıyor karşıma... Çok sinir bozucu. Ya benim karşıma çıkmıyor ya da o seçenek kalktı, anlamadım hiç :/
ikinci el bile pahalı olmuş bee iyi araştırıp bakmak gerekiyor her yere
şu an daki kitapların fiyatı pahalı zaten ama 200 TL'ye iyi almışsınız.
Aldığın kitaplara değer
Umarım değer... Okuduğunuz var mı içlerinden acaba
merak etme kazıklanmadın
normal
Normal asko
ucuz bile
Pahalı
Normal
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?