Alışveriş & Hediyeler İnternetten ne sıklıkla alışveriş yaparsınız? alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi ihtiyaçlarınızı internette alırsınız? Kıyafet alışverişi yapar mısınız? Yoksa denemeden olmaz diyenlerden misiniz? İnternetten ne sıklıkla alışveriş yaparsınız? Cevapla Alışveriş Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. genelde canım sıkıldığı zaman 0 0 Yorumla
Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Çok sık yaparım Axess kartım bir uzvum gibi oldu 👸 1 0 Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Çok beğenirsem alırım internet üzerinden. Diğer türlü mağazalarda deneyerek alırım. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl her şey alıyorum ihtiyacım olmasa da beğendiğim ürün olursa alıyorum 1 0 Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kıyafet, kırtasiye, teknoloji çoğu şeyi alıyorum ya sıkıntı yaşamadım gibi bişi 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Şu sıralar çoğu şeyi internetten alıyorum. Kıyafet konusunda %50 diyebilirim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kiyafet indirim kuponum yoksa asla almam. burada mudo ceki veriyorlardi 50 lira iki kez oyle kullandim da almistim. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Mağazaları gezerim hoşuma giden bir şey olmazsa Internetten alıyorum 0 0 Yorumla
KralLeonidass Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Araba parçası aldım iki gün önce de hediye aldım 1 0 Yorumla
Susaranka1 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Kiyafeti bilmiyorum ama ayakkabiyi magazadan alma gibi olcuyu tutturabiliyorsun 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Genelde kozmeti, bakım alışverişi yaparım. 0 1 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Arada sırada çok sık yapmam internetten. Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 859 cevap paylaştı. Kitap alıyorum genelde. Nadiren kıyafet. 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl İhtiyacım oluna 1 1 Yorumla Burakx12 +1 yıl *olunca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
genelde canım sıkıldığı zaman
Çok sık yaparım Axess kartım bir uzvum gibi oldu 👸
Çok beğenirsem alırım internet üzerinden. Diğer türlü mağazalarda deneyerek alırım.
her şey alıyorum ihtiyacım olmasa da beğendiğim ürün olursa alıyorum
Kıyafet, kırtasiye, teknoloji çoğu şeyi alıyorum ya sıkıntı yaşamadım gibi bişi
Şu sıralar çoğu şeyi internetten alıyorum. Kıyafet konusunda %50 diyebilirim.
kiyafet indirim kuponum yoksa asla almam. burada mudo ceki veriyorlardi 50 lira iki kez oyle kullandim da almistim.
Nadiren alışveriş yaparım
Mağazaları gezerim hoşuma giden bir şey olmazsa Internetten alıyorum
Araba parçası aldım iki gün önce de hediye aldım
Kiyafeti bilmiyorum ama ayakkabiyi magazadan alma gibi olcuyu tutturabiliyorsun
kiyafetlerimi full internetden alıyorum
Genelde kozmeti, bakım alışverişi yaparım.
Arada sırada çok sık yapmam internetten.
Kitap alıyorum genelde. Nadiren kıyafet.
İhtiyacım oluna
*olunca
Kıyafet hariç herşeyimi internetten alırım
Her gün
Baya alıyorum ya
Hiç yapman
Çoğunlukla internetten yaparım
Herzaman
Param oldukça