İnternet alışverişi insanlarının hayatının merkezine yerleşmeye devam ediyor. Bazen markete gitmeyip online market uygulamalarından sipariş verdiğim bile oluyor.
Bende çok sıklıkla kullanıyorum online alışveriş. Özellikle son dönemde baya bir arttı bu benim için. Piyasaya hakim birkaç uygulama var. Bunlar arasında rekabet olduğu için sürekli güzel ve güncel kampanyalar yapıyorlar. Bende sürekli takip ediyorum. Neredeyse artık hiç markete gitmiyorum diyebilirim.
Online benim çok fazla tercih ettiğim bir alışveriş şekli değil. Her ne kadar markete mağazaya gitmeyi pek sevmesem de görerek almayı daha fala tercih ediyorum. İntetnetten elektronik, kitap ve diğer ıvır zıvır diye tabir edebileceğimiz küçük eşya alışverişini daha çok yapıyorum. Özellikle kıyafet, ayakkabı ve gıda için tercihim her zaman fiziksel alışveriş oluyor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı.
Haftada bir kez mutlaka online alış veril yapıyorum. Eve teslim. Sağlıklı ve çok daha ucuz. Tavsiye ederim. Almadan her siteden araştırıp en ekonomik şekilde alıyorum. Üstelik özel indirimler de oluyor. 😎
Gün tarih veremem ama bulunduğum şehirde aradığımı bulamazsam ya da pahalı gelirse İnternetten alıyorum haftada 3 kere sipariş verdiğimde oldu 2 ayda birde verdiğim de oldu tamamen ihtiyacıma göre değişiyor