Almak için para biriktirdiğim ayakkabıya zam gelmiş. En son almak istediğin neye zam geldi?

Almak için para biriktirdiğim ayakkabıya zam gelmiş. En son almak istediğin neye zam geldi?

Ya sıkıldım artık hee gerçekten çok sıkıldım. Bu ne hayat pahalılığı yaşamak çok zor oldu. Geçen mağazada bütçeme göre bir şey bulamayınca ağladım artık sinirlerim kaldırmıyor ya hadi diyelim aldım bi şey benim içim nasıl rahat etsin? Ailede tek ben yokum ki annem babam bana alsa kendine alamıyor kardeşim de var bku yedik valla
Adidas spor ayakkabı geçen sene kendi sitesinde 500 lira iken boynerden 375 liraya almıştım. Sonra ayakkabı makinede yıkamaktan perişan olunca yenisini alayım dedim ama önce 630 liraya şimdi de 1000 küsur liraya çıkmış durumda.
Cevap
10Cevap
Zamlara takılmıyorum gadası. İstediğim ürünü alıp çıkıyoru.
Kıyafetlere gelmişti
Bu yılın başında boyner'den indirimden 300₺ lumberjack outdoor ayakkabı aldım 1200₺ fiyatı şimdi. Talepte olunca uçuyor. kulaklik alacaktım 1200₺ fiyatı vardı 1999₺ olmuş
Ben 89 model arabam vardı 95 modeli hedfledim. arada 80 bin fark vardı şimdi fark 200 e yaklaştı. Sanırım seneye 300 olacak fark
Beğendiğim kolyeye zam geldi hatta düzenli zam geliyor şaka givi. sadece bakışıyoruz
Ülke zam ülkesi olduğu için almak istediğimiz her şeye zam geliyor sjsj
Bir şey almak için para biriktirdiğim olmadı. İhtiyaç bitmez.
Bir daire vardı geçen alayım dedim 2 gün sonra 500 bin arttırmış zalımmm 😂
Fenerium dan sweet almak istemiştim baya bir zam gelmişti
Ahahahah telefon alacaktım dur fiyatı düşsün biraz dedim ikiye katladı 😂🫠
En son almak istediğim parfüme zam geldi ama daha iyi bir yer buldum bakmanızı tavsiye ederim..
İki gn önce üç tane takı 90 Ken smdi 197olmus oysa param vardı eklemistm alcaktm uzuldmm
Far paleti vardı nyx in ama uçmuş fiyatları
Mülakat kitabına ben alana kadar zam gelmişti
Herşeye
Herseye zam geldi 🫤
Apple watch
herşeye
Ruhuma..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar