Boyum kısa ama bu ayakkabıyla birlikte baya uzadım D Sizce nasıl? Bu paraya değer mi?

Boyum kısa ama bu ayakkabıyla birlikte baya uzadım D Sizce nasıl? Bu paraya değer mi?

Yorumları okudum da millet gerçekten çok kalp kırıcı yorum yapıyor. Beğenmemiş olabilirsin ama bunu karşındaki insanı kıracak şekilde dile getirmek çok yanlış. İnsanlarda bir kalp olduğunu unutmuş bazı düşüncesizler. Kendi yorumuma gelecek olursak. Ayakkabının tabanı rengarenk olduğu için çok dikkat çekeceksin yürürken. Millet önce ayakkabına bakacak sonra sana bakıp genelde ayakkabın hakkında dedikodunu yapacaklar. Tabi milletin ne düşündüğü umrumda değil diyen biriysen hiç sorun olmaz ama herkesin ayakkabına baktığına şahit olacağını hatırlatırım. Tabanı rengarenk değil de sade bir renk olmuş olsaydı belki daha iyi olabilirdi. Tabi önemli olan senin zevkin. Sen beğenerek aldıysan ve rengarenk giyinmeyi seven biriysen. Kimsenin ne düşüneceğini umursamıyor isen her yerde giyebilirsin bu tarz ayakkabıları.
Ben bu ayakkabıyı beğendim. Topuklu ancak ayağı rahatsız etmeyecek bir şekilde dizayn edilmiş üstelik ortapedik bir şekilde tasarladığı için topuk kısmı ayak rahat eder diye düşünüyorum.
Bence almakla çok iyi etmişsin, iyi günlerde kullan derim. 🍀
AMAN ALLAHIM bu ne şirin bir ayakkabı bu nedir omen tonrem yüksek topuk sevmem bu tür ayakkabılarda ama bunu kim üretmiş aşık oldum vuruldum
Harcayacak çok param olsa verirdim sanırım keşke benim olsa nikahıma almak istiyorum
Renkler ve zevkler tartışılmaz ister 3000 verir ister 5000 verir ister 10 TL verir önemli olan kendisinin mutlu hissetmesi para onun keyif onun tarz onun. İyi yapmışın aşkooo
Cevap
40Cevap
Bence güzel olmuş güle güle kullanın
Güzel bence güle güle kullan. Zaten tüm ayakkabıların fiyatı uçuk. Ayakkabı gibi şeylerde de paraya kıymak gerekiyor.
ayakkabı aşırı güzel ben 170 küsur boyumla bile bu ayakkabıyı alırdım. parasının da anasını satiyim hiç önemli değil
Bu ayakkabıya o kadar para asla vermem. Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat gerçekten bu ayakkabı güzel değil
Tercih meselesi güle güle kullan. Ben bu tarz ayakkabıları pek sevmiyorum çok kaba duruyor. Chuck Taylor, Nike flyknit mid örme tavsiye ederim..
Dünyanın en cüce insanı da olsam ben bu ayakkabıları giymem şahsen. Tarzım değil. Fiyatını hiç hak etmiyor.
Kalite herzaman iyidir ve ayrıca böyle bir ayakkabı kısa boyluysan çok daha tatlı göstericektir bence 😇
Converse klasik hariç başka model üretmesin mümkünse
Altı jelibon gibi shahaahah ben vermezdim o parayı buna
Benimde kisa boyum bende bu marka giyiyorum ama bu biraz renkli benim tarzim degil
Kendinizle barışık olun bu tür hareketler daha kötü gösteriyor sizleri.
çok güzel ayakkabı ha. seni zora sokmadıysa iyi yapmışsın
Mantıklı kısa boylu birisi olarak en az 10 cm pek te belli etmiyor topuğu.
Hiç beğenmedim ama sen beğendiysen tabi güle güle kullan içine sindiyse
Aşırımsı çirkin duruyor bana göre tabi senin tarzında değer
güzel ama fazla yüksek fiyatı orijinal saat bile 3.000 lira
Bn de kisa boyluyum da ayakksbi ile kendimi uzatsam ne cikarinca yine ayni
Gündelik hayatında fazla orijinal ve farklı giyinen biriysen ve beğendiysen olur. Ben de insanların yargılayacağı farklı göreceği çılgın şeyleri giyinmeye bayılıyorum bu ayakkabı da tam öyle 😝
ayakkabıya o kadar para verilir ama bu ayakkabıya vermezdim
o kadar çirkin ki üstüne para verseler giymem ya da öyle giyerim ya olur
Ben kısa kalmayı tercih ederim 😅
2500 çok bence, özellikle converse için çok
Değmez kadında boyun hiç bir önemi yok. Ama belli ki para bol.
Ömür boyu yüksek ayakkabı mı giyeceksin. Kabullenmen daha çok fayda sağlar.
2500 lira bir ayakkabiyi süper yapmiyor tl çapinda çöp yani. dolar uzerinden alabilirsen o zaman bi kalitesi anlami olur.
Hahahhaa kendi sonumu gördüm😂 neden uzun durmak istiyorsun ki herkes kısa kızlari hoş buluyor bu arada süpermissss ayakkabin hayirli olsn
Boyun kısa olması kadın ıçın sorun degıl ne zaman anlayacaksınız acaba bunu. 170 ustu aşırı uzun mesela. 160 falansın gerek bile yok normal boyun. 150 falansanda dert erme yanı minyon seven bir suru kısı var.
Kadın için boy önemli degil. Minyon her zaman ıyıdır. Kompleksli uzun kızlar yüzünden kendinize duşman olmayın. Inanın o uzunlar minyon olmak isterdi.
Bence gayet güzell ayakkabı ama biraz pahalıymış🥺🥺🥺🥺😩
Boy ile bir ilgisi yok ayakkabıya okadar para verilmez. Max 1000₺
Kısa boylu isen kendini o ayakkabilarla hic yorma derim
Ne yapsın
Kısa boylu olmak daha iyi uzun boylu olupta kapilardan ordan burdan gecemezken kisacikken gecebiliyosun boyle dusun
Bilmem o zaman ortaya boy jyi kizda
Orta boy iyidir fazla uzun olunca sorun fazla kisa oluncada sorun
Tarzmış değer bence
cok cirkimn abez duruyor
parasindan ziyade modeli🤢
Mantıksız sen yine kısa boylusun
Çok güzelmiş bence paraya değmiş güle güle giy.
Bende kısayım. Verme yazık parana
Bu ayakkabı için değmez
Hiç güleceğim yoktu 😂😂
Sen mutluysan sorun yok 😊
Lgbt diye linç yersin
o da onların zekası
Bence gereksiz. :D
Palyaço gibi olursun bunlarla sen :D
İğrenç bunu giyeceğine kısa gez daha iyi
Ben zevksizim diye bağırıyor resmen. Verilmez.
Sacma sapan isler iste
Güzel ama biraz çocukça gözüküyor renkli olmasaydı
10 bin ver 2500 az
Değmez, rengarenk, çocuk ayakkabısı gibi
Değer dışarda ezik görünmezsin
Bu ne ya şimdinin v eketerş bile giymez boyle
Ayakkabıya verilen paraya acımam ayak cok onemli
Bedava verseler giymem diyenler
uf efsane ayakabıyı nerden aldın
250 versen mantıklı olabilirdi
Ayakkabılara bayıldım güle güle kullan
Şekli güzelmiş