Alışveriş & Hediyeler Çok beğendiğiniz bir ürün bütçenizi aşıyor olsa da o ürünü alır mısınız? StrawberryLіttle Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Çok beğendiğiniz bir ürün bütçenizi aşıyor olsada o ürünü alır mısınız? Çok beğendiğiniz bir ürün bütçenizi aşıyor olsa da o ürünü alır mısınız? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır almazdım 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Çok hoşuma gittiyse alırım ama o açığı da başka şeylerden kısarak kapatırım 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Daha uygun fiyatlı olanı var mı bir araştırırım yoksa biraz para biriktirip alırım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok beğendiysem alırım onun yerine normalde almam gereken bir şeyden Feragat ederim 1 0 Yorumla
gulba Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Almam parayla yatırım yapar gerekli bütçeye getirir alırım 1 0 Yorumla
tanis_40 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ne kadar aştığına bağlı. Bütçem 1000 tl ise ve ürün 1300 tl ise alırım ama 1.5-2 katıysa almam büyük ihtimalle. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok çok beğenmişsem eğer her şekilde alırım 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. almam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır almazdım
Çok hoşuma gittiyse alırım ama o açığı da başka şeylerden kısarak kapatırım
Daha uygun fiyatlı olanı var mı bir araştırırım yoksa biraz para biriktirip alırım
Çok beğendiysem alırım onun yerine normalde almam gereken bir şeyden Feragat ederim
Almam parayla yatırım yapar gerekli bütçeye getirir alırım
Ne kadar aştığına bağlı. Bütçem 1000 tl ise ve ürün 1300 tl ise alırım ama 1.5-2 katıysa almam büyük ihtimalle.
İhtiyaç değilse almam
Çok çok beğenmişsem eğer her şekilde alırım
Çok beğendiysem alırım
Aşıyorsa nasıl alayım?
Sanmam
almam.
Almazdım aldırırdım 😂😂
Alırım