Bilin Bakalım Ne Kadar Sa. la. ğım?

Kısaca anlatayım:

Buradan biriyle konuşuyordum. Kaktüsleri seviyor benim gibi. Kaktüs göndermek istedim. Ve bir gün göndermek için hazırladığım kaktüslerin fotosunu attım instadan. "Ayy çok isterim. Çok sevinirim" filan dedi. Bugün yollarım dedim. "Yerleri hazır değil bir kaç gün sonra olur" dedi. Bddnd

Bir kaç güne anca gelir. Hem yerleri hazır olana kadar bi yerde durmalarinda bir sakınca yok dedim. "Anladım" dedi.

Koliyi hazırladığımin fotosunu attım. Gördü yazmadı. Kolinin hazır halini attım. Gördü yazmadı.

Adres vs. bilgisi için bekledim ama online olmadı hiç. Nasıl olsa gelir diye bayağı bekledim evde. Gelmedi. Nasıl olsa gelir yazar diye koliyi alıp çıktım. Her işimde yanimda gezdirdim. Ptyye en son gittim. Görevliye "en son kaçta yollayabilirim" diye sordum. Beş dedi. 16:51'e kadar bekledim. Online olmadı. Ben de geri götürmek zoruma gittiği için daha önce yollamış olduğum bir adrese yolladım eve geldim. Durumu kahramanımiza yazdim. Bir zaman sonra "çok özür dilerim, meşguldüm" gibi birşeyler yazdı. Bugün ne yaptığimi biliyordun ve gördün dedim. Telefon sonuçta hep elinde dedim. İstemiyorsan, güvenmiyorsan "olmaz" deseydin vs vs bir sürü tavır yaptım. Bu tavırlarim sonunda bayağı soğudu. Ben de konuşmayalim dedim ama sonra yine ben yazdim gönlünü almaya çalışıyorum. Burnundan kıl aldırmıyor.. musait olsa "kendi telefon non üzerinden, şubeye yolla" dermiş. İyi de bir cümle ya? Bildiğin sal. ak gibi dolandım.

🤣🤣🤣 sala. ğım di mi doğru söyleyin. Bir de gönül almaya çalışıyorum. Bak şimdi iyice kızdım kendime. Ağ. zima si. cayim benim.

Napmaliyim sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
İyi ki erkek doğmuşum. Yoksa herkes beni kandırıp üstümden geçerdi; oorsbu olurdum. 😁
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kısa yorumla ropartajimiza destek olursanız çok mutlu edersiniz bizi. Teşekkürler. 😇 Buyurun: Johnny Depp Kesin KS üyesi olacak: "jonnyyepp" röportajına hazır mısınız? ↗
Bilin Bakalım Ne Kadar Sa. la. ğım?