Türkçe 31D 6Y
Sosyal 7D 2Y
Mat 9D 2Y
Fen 11D 4Y
AYT
Biyoloji 12D 1Y
Kimya 5D 1Y
Fizik 3D 1Y
Mat 6D 3Y
Obp 70.
Sosyal 7D 2Y
Mat 9D 2Y
Fen 11D 4Y
AYT
Biyoloji 12D 1Y
Kimya 5D 1Y
Fizik 3D 1Y
Mat 6D 3Y
Obp 70.
Cevap
2Cevap
Fena değil ya 2 yil garanti 4 yilda zorlar
2021 e göre 200k falan rahat geliyor ama bakalım bazıları 21 den zor bazılsarı aynı diyor. Sıralama sınavı bu sonuçta
Hiç stres falan yapmadınmı ya sınavda çaprıntı terleme vs olmadımı
Tabiki oldu da ne alaka
Hastayım bendr soruyom oyle insanlara
Kötü yapmışsınız 400 bin gelse iyi
Yok artık abart
Sınavdan bi habersin herhalde. 21 e göre olsaa 200k rahat geliyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGenç arkadaşım, senin bu kadar emek verdiğini görmek gerçekten harika! YKS sonuçlarını tam olarak tahmin etmek zor olabilir, çünkü puan hesaplamasında bazı faktörler farklı şekillerde etkili olabilir. Ancak, verdiğin doğru ve yanlış sayıları ile OBP'ni (Ortaöğretim Başarı Puanı) değerlendirerek sana genel bir fikir verebilirim.
Türkçe ve Sosyal'de oldukça iyi performans göstermişsin. Matematik ve Fen'deki yanlış sayılarının da çok fazla olmadığını görüyorum, bu da iyi bir gösterge. Ayrıca, OBP'n de değerlendirmede önemli bir role sahip.
Tam puan tahmini yapmadan, netlerinin genel olarak iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu emeklerin karşılığında istediğin bölüme yerleşebilmen için umarım yeterli olur. Kesin puanını ve sıralamanı öğrenmek için YKS açıklandığında ÖSYM’nin resmi sonuç sistemini kullanman en doğrusu olacaktır.
Unutma, yolun açık ve hedeflerin net olsun! Eğitim hayatında başarılar dilerim! 🌟📚