Sma hastasi çocuklar çok yaşayacak ya ona bakalirsa bir çocuğa milyon dolar verecegnize bisuru hasta çocuk yardım edilir sma kalıtsal bir hastalık tedavi deneysel bir ilaç veriliyor
Bu iki yoruma insanlığın ne hâle geldiğini bir kez daha gözler önüne serebiliyor olması açısından oldukça değer veriyorum.
Dün yorum bıraktığım ve sevgilisi olduğunu bildiği hâlde bir erkekle cinsel ilişkiye girmenin doğru olup olmadığını sorgulayan bir soru bile bu yanıtım kadar dikkatinizi çekmedi.
Sizleri ne rahatsız etti?
Özellikle kır papatyası :
"SMA hastası çocuklar çok yaşayacak ya"
Umarım çok yaşayacaklar.
Sen ve senin gibi düşünenler adına dilediğimden çok daha uzun...
İlaydacım SMA hastalığını önceden tespit edebilen bir hastalıktır. Evlenen çift ücretsiz bir teste girmekten çekiniyorsa yardım beklemesi de saçma olur. İnsanlar kendi çalışıyor kendi kazanıyor, bırakın da neye para verip neye vermeyeceklerine onlar karar versinler.
@ilaydaaaanur ilk cocugnu aynı hastalıktan kaybettmis aileler tekrardan sma çocuk dünyaya getiriyor sonrada çocuğum için para isteyip dilencilik yapıyor sma testi yok hepsi ilaç şirketleri cebe indiriyor bu ilaç hem pahli hemde denyesel olarak veriliyor 1yildir sma testi ücretsiz olduğu halde test yaptırmayın gelip yayınlarda dinlencilik yapıyorlar 2cocugu aynı hastalıktan kaybettmis tekrdan 3cocugu sma olup para toplayanlar var