Knk 900 çok. Bak bende 220 tl ye var 280 tl ye var 380 tl ye var bide 730 tl ye var 6 ay garantili. Yani orjinalinden tek farkı nike üretim fabrikasından çıkmamış olması ama kullanılan malzeme avrupadan geliyor kefil olarak satıyoruz dükkanda şimdi Instagram verirdim ama yasak
Ya bir butik sayfasında mankenin ayağında gördüm marka Türk markası, modeli biliyordum rengi farklıydı araştırdım Beyonce ıvy park modeli olduğunu öğrendim sanıyorum özel bir seri, renkleri beyaz yeşil ne kadar arasam da bulamadım.
Hepsi yerli üretim kalitesine göre fiyatı değişiyo işciliği falan da değişiyo tabi 220 tl olan seri üretim yani işciliğine özenilmiyor ve 0 konfor sadece görüntü olsun diye alıyolar 360 tl ıolana zam geldi 430 tl oldu buda yerli üretim 1. Sınıf görsel işciliği ve konforu güzel 730 tl olan da malzemesi avrupadan geliyo burada dikiliyor ama 0 kusur. Yani al götür nike mağzasına anlamazlar ve gerçekten inanılmaz rahat
Çakma ayakkabıları ayıran özellik belli olup olmamaları değil malzeme kalitesi. Ayakkabı dediğimiz şeyi ayağımıza giyiyoruz dolayısıyla çabuk yıpranıyor. Ayakkabıyı her zaman orjinal alma taraftarıyım. şu an bende ayakkabı almak istiyorum ancak ayakkabı için ayırdığım para yeterli değil sırf orijinalini almak için üstüne koyuyorum ve bekliyorum.
Salmasi yaklasik 6 ay suruyor. Her allahin günü qyni ayakkabiyi giyersen 3 ayda bile qalar. Zaten 250tl. 2500 orijinaline vereceğine 10 tane cakmasinsan alip saldikca atarsin