Arkadaşlar aşağıdaki tarzda bir model alıcam. Tabi tam olarak bu değil🌚 Kafama takılan süet olması oldu. O konuda problem yaşarmıyım? Yardım please😌

Kullanmak değil de giyen vardır
Altı üstü ayakkabı AIR FORCE nedir anasını satayım
Amerikan Özel Kuvvetleri gibi isim vermişler
Kanka işte sen anla ne demek istediğimi 🌚 Aynen şimdi bakınca kullanmak ne mal çocuk adam dedim içimden.😌 Yok diğer modellerini giymiştim çok rahatta bunun süet olması kafamda soru işaretleri bıraktı
Siyah derisini kullanıyorum 4 sene oldu hâla sapasağlam çok memnunum
Aynen genelde alanlar memnun kalmış bende kullanıyordum air force ama bu süet olunca kafam karışmıştı alıp deneyelim bakalım🌚
Bende bunun sarımsı hardal renklisi var guzel ben çok memnunum. eger ayakkabıyı temiz kullanan biriysen bsy olmaz
Evet genelde temiz kullanan biriyim. İşte süet olması kafamı karıştırmıştı ama karar verdim alıyorum 🌚
Cevap
1Cevap
Sevmiyorum bu tarz ayakkabılar.
Tabi kişiden kişiye değişir ben seviyorum ama süet olan modelden almamıştım kararsız kaldım şimdi. Sen hangi tarz seviyorsun ya da tavsiye edebileceğin bir model var mı?😌
Aynen bu modellerde güzelde bu tarz olduğu için şu an için düşünmedim. Yoksa çok rahat oluyor bunlar😌
Cok guzel cok rahat bir sneaker
Aynen bende çok beğendim de süet olması işte kafama takıldı.😌
Bence güzel ama temizlemesi zor haberin olsun
Neden süet yaparlarki şu ayakkabıyı😞😒
Hoş duruyor ama süet olması
Tamam neyse denemiş olurum en azından almaya karar verdim şuanda🌚 teşekkürler👍🏻
Aynısından aldım
İyi günlerde giy🌚 Ben diğer modellerinden kullanıyordumda bu tarzın süet olması kafamı karıştırdı. Sorun olur mu sence?
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar