Alışveriş & Hediyeler Dolapta ilk satışımı yaptım 😀 Şimdi ne olacak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şimdi direkt kargo koduyla teslim edicem dimi başka bişey yapmicam. Karşının adresi falan çıkmadı da. Dolapta ilk satışımı yaptım 😀 Şimdi ne olacak? Cevapla Kargo Soruları Fal Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı. Sadece kargo kodunu söylemen yeter, başka bir şey istemiyorlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Thank youu. Sürati de evime çok yakın diye seçtim umarım iyidir jsjxjs Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kargo firmasina gidiyon, Trendyol Dolap diyecen, kodu verecen muhtelemen düşer. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Okeyy bide dolap dışında başka birinden bişey alıcam da adres dışında tc tel no falan mı vermem gerek kargo işiyle pek alakam yok da djjsjs Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kargocu gelir evine, teline kod gelir verirsin o kadar. Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Ne sattın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Parfüm Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Sıfır mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır yarısı kullanılmış Yorumla Soran +1 yıl Muadil parfüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sadece kargo kodunu söylemen yeter, başka bir şey istemiyorlar.
Thank youu. Sürati de evime çok yakın diye seçtim umarım iyidir jsjxjs
Kargo firmasina gidiyon, Trendyol Dolap diyecen, kodu verecen muhtelemen düşer.
Okeyy bide dolap dışında başka birinden bişey alıcam da adres dışında tc tel no falan mı vermem gerek kargo işiyle pek alakam yok da djjsjs
Kargocu gelir evine, teline kod gelir verirsin o kadar.
Evet kodu ver onlar halleder
Ne sattın
Parfüm
Sıfır mı
Hayır yarısı kullanılmış
Muadil parfüm
kargola ve gönder
Hayırlısı olsun