Kışlık almak için mağazaya gittik fakat boş ellerle
tekrar döndük en düşük fiyatlar 500 tlden başlıyor.
İdare edebiliceğimiz yeterli elbiseler var ama ya
yoksul insanlar?
Evlerinde sadece 1 işçisi olan bir aile? O çocuklara yazık değil mi?
Ne giyicekler kışın? Onlarında en büyük hakkı güzel en önemlisi sucak elbiseler giymek.
Devlet elbise yardımlarının çoğunu suriyelere yapıyor var olan türklerinde listeden adını silip yine bir suriye aileye yardım veriyorlar..
BU KIŞ ÇOK ÜŞÜYECEĞİZ..🫂
tekrar döndük en düşük fiyatlar 500 tlden başlıyor.
İdare edebiliceğimiz yeterli elbiseler var ama ya
yoksul insanlar?
Evlerinde sadece 1 işçisi olan bir aile? O çocuklara yazık değil mi?
Ne giyicekler kışın? Onlarında en büyük hakkı güzel en önemlisi sucak elbiseler giymek.
Devlet elbise yardımlarının çoğunu suriyelere yapıyor var olan türklerinde listeden adını silip yine bir suriye aileye yardım veriyorlar..
BU KIŞ ÇOK ÜŞÜYECEĞİZ..🫂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Artık çok zor gerçekten kıyafet bile almak. 2 parça eşyaya dünya kadar para ödüyoruz. Geçim meçim kalmamış. Hadi biz neyse iyi kötü giyiniyoruz. Ya durumu olmayan insanlar ne yapsınlar nasıl alıp giyinsinler. Bir mont 500 TL ya 500 TL ne demek. Alt tarafı kumaş parçası yani. Almayıncada olmuyor mecbur alıyorsun. Ama dediğim gibi her şey almış başını gidiyor. Çok pahalı sadece kıyafet değil ki her şey öyle ki.
Eskiden olanları giyecekler maalesef. Yeni Türkiyeye hoş geldiniz 👌😂
Yazık yaa ben çocuklar için üzülüyorum. Kışın okula da gidicekler çoğu yeni ayakkabı alamicak belki o yırtık eski ayakkabılarıyls mecbur olucaklar giyip gitmeye umarım okulda buna karşı bir yardım derneği kurulurda yoksul çocuklara kışlık, kırtasiye hertür yardımı yaparlar🥲🙂
İnşallah 🙏 biz küçükken ayakkabı yardımı falan yapılıyordu. Hâlâ vardır umarım...
Evet umarım🙏🏻
Sweat mı alsam gram altın mı bilmiyorum öyle bi karasızlık
Pzardan al 500 tl kazak 200 tl 500 tl olandan daha kaliteli
Kıyafeti falan her şeyi geçtim. Yakacak sıkıntısı çok zor. Kira da ayrı bir dert hele ki büyük şehirdeyse. Doğalgaz zaten uçup gidiyor☹️inşallah hemen atlatırız kışı
Fiyatlar az bile. Türk insanının hak ettiği tek şey SEFALET. Acı, bolca kan, kargaşa... Dünya üzerinde bunlara layık olan bir başka ülke yok.
En güzeli internet alışverişi daha uyguna geliyor bence ama genede pahalı
2 yıldır mecburen eski mont, bot, kazakları giymek zorunda kalıyoruz ve gerçekten her şey ateş pahası. Temel ihtiyaçlarımızı karşılamakta bile zorluk çekiyoruz bkz; bu gidişat kötü gidişat ülke ekonomisi nanay
Nerde gördün suriyelilere yaptığını
Sen suriyeli misin?😂
Evet
Git ben suriyeliyim de sende alırsın. E zaten öylesin yalan söylemiş olmicaksın. Çoğu yardımlar onlara yapılıyor. Tabi eğer bu ülkede kaçak değilseniz sizede yapılıyordur. Suriyeli olup türk kimliği aldınız mı?
Hayır
Yardim falan yapilmiyor btw neye dayanarak soyluyorsun ki?🤔amacim sinirlendirmek degil ama herseyi suriyelilere atmayin suriyeliler ne alaka
Yapacak bir şey, ben de eskilerle yetiniyorum. d
Evet aşırı pahalı maalesef
Eskilerle devam
Pahalı