Kışlık bot bakıyordum. Beğendiğim modellerde hep 500 TL ve üstü. 500 TL altına nereden bot veya çizme alabilirim.

Kışlık bot bakıyordum. Beğendiğim modellerde hep 500 TL ve üstü. 500 TL altına nereden bot veya çizme alabilirim.

Gerçekten ucuza hiçbir şey kalmamış. 500 altına kaliteli bir bot bulmak imkansız gibi. İmkan varsa pahalıya alıp uzun ömürlü kullanmak en akıllıca iş gibi duruyor.
Ya elbet vardır yol değil. Uygun fiyatada çok var böyle alabileceğin siteler. Ama gidip mağaza tarzı yerlerden alacaksan bu fiyattan daha pahalı ayakkabılarla karşılaşabilirsin. Geçenlerde haberlerde gördüm bir ayakkabı 1000 TL ye şaka gibi. Adam çocuğuna ayakkabı alamıyormuş yazık günah değil mi bu insanlara ya. Herkes şikayetçi eskiden olsa 500 TL ye kaç çift ayakkabı alırdık. Şimdi onu bile yapamıyoruz. Dediğim gibi uygun fiyata iki üç site var oralara bir göz atabilirsin.
Ayakkabicilar çarşısına giderse uygun bulur.
Cevap
9Cevap
Trendyolda bulabilirsiniz
İndirimli ürünlere bak. Mesela 36-39-40 numara sana uyarsa, sarı rengi beğenirsen Tergan marka nubuk deri bot da özel indirim var sadece 300 lira.

Taba rengi istersen 36 numara kalmış. Diğer markalarda da benzer indirimler var. Siteleri gezersen bulursun. 😎
Erişim: https://www.tergan.com.tr/sari-suet-deri-kadin-bot-65466u28
Valla hakikaten az önce baktım ben de 500-1000 tl arası ya çok pahalı ayakkabılar. Bende alıcam bakalım. Trendyol dan indirimli ve fiyatı en düşük botları filtrele bulursun.
hiç bilmiyorum. ama bu siyah olanı ne zamandır takip ediyorum. Uygun olur diye maalesef
Türkiye’de gördüğüm kadarıyla 500 TL’ye ayakkabı bile yok bot hayatta yoktur
Modamizbir ayakkabı tavsiye ediyorum ve Instagram d a var
Trendyol'da indirim kovalayabilirsin aslında orada düşüyor bazen
Krem renk botun siyahını LC Waikiki de gördüm alicm 500 TL
Soruna gelince var ama hc güzel değil

ben bunu almıştım geçenlerde 260 liraydı yükselmiş
Marjin sitesine bir bakin istersen kaliteli urunler
Dolap uygulamasına bak orada bulursun
Bunlar çok kaba durmuyor mu yaa 😬
Gerçek deri bile değiller yazık.
kanka ben trendyoldan 300 e aldim
Bu zamanda normal bu fiyatlar