Bence hediye almak ilişkide gerekli yani, ben elimden geldiğince alıyorum ama kızım sonuçta, karşı taraf çok almalı.

Bence hediye almak ilişkide gerekli yani, ben elimden geldiğince alıyorum ama kızım sonuçta, karşı taraf çok almalı.
Bana göre haksızsın herşeyin bir tozu olmalı herşeyin çoğu zarar azı karar o hediye alcak sık sık sen alcan mı peki karşı taraftan sen bunu bekliyorsun peki sen napıcaksın çok yanlış yapıyorsun ve düşüncen çok yanlış paragöz birisini olduğun kesin para avcısısın aşk sevgiden hiç bir şey anlamıyorsa derdin varsa yoksa pahalı lüks hediyeler para ve zengin insanları ahına düşürmek o kadar başka bir şey değil.
Hediyeleşmek güzeldir fakat yeri ve zamanı geldiğinde sık sık hediyeleşmek çok anlamlı deyil, sizde almayın karşı taraftardan da sık sık beklemeyin, herkesin bütçesi müsait olmayabilir, her ilişkiye para hediye gözüyle mi bakıyorsunuz eğer öyleyse mutlu olamazsınız
Yakında olana arada bir güzel jestler yapmak güzeldir. Ama uzakta olan birisine istesekte alamıyoruz. Alınan hediyeye değil araya giren onca gereksiz şey değeri düşürüyor. İnsan yüz yüze alıp vermek o mutluluğu o teşekkürü o sevgiyi gözlerinden okumak istiyor. Sevdiği yakında olanlar çok şanslı.
Çiçek filan alınmalı tabi ama sık sık gidip sana hediye alması biraz garip olur. Kendini kullanılmış hisseder ve kimse birisine sürekli hediye almak istemez ❤
Cevap
16Cevap
Hediye alırken karşılık bekleyerek almazsın senin söylediğin durum bundan 4 sene önce olsa hadi bir nebze derdim ama şimdi insanlar asgari ücretle ev gecindirmeye çalışıyor senin sevgilinin maddi durumu belki iyidir ama bu yazdıklarını örnek alanlar var lütfen biraz mantıklı dusunun adamlar evine ekmeği zoralir hale geldi kizlar
Çok saçma sen onlara aliyormusun peki birisi sana hediye almıyor diye konusmayi kesmek kadar şımarık bi hareket gormedim kadın düşmanı değilim ama hemcinsim olmana rağmen dediği cok sacma buldum özel bi gun olmadıkça almak gereksiz alınırsa hoş olur ama almadı diye biriyle konusmayi bırakmak mantıksız yapma asko
Bir manası anlamı olmadan alınan hediyelere kadınlar genelde tabi herkes aynı düşüncede olmaya bilir ama tedirgin olurlar acaba sorusu akıllarına gelir diye düşünmeye baslamazlar mı?
Konuya birde bu tarafından baksak ne dersiniz?
Hediye alinabilir ama icinden geliyorsa kisinin sen kac kere aldin herseyi karsi taraftan bekliyorsun birde senin amacin belli zaten hediye icin konusuyormusun kimse sana hediye almak zorunda degil iyi yapiyorlar bence almamakla
sürekli değilde ara sıra olabilir sAna sürekli hediye alıp senin için büyük külfetlere giren insandan çekinmelisin kaldı ki hediyeden daha çok samimiyet sevgi var mı aranızda önemli olan bu.
Haklı olum parası yoksa arabası yoksa niye var ki neticede bu kız onunla belki de yatıyor bunları vermeden olur mu 😀😀
Çok saçma neden her zaman hediye mi alması gerekiyor?
Ya maddiyati el vermiyorsa
Maddiyatı el vermiyorsa sevgili olmayacak (!)
Buda çok saçma
Maddiyati olmayan insan sevemez mi?
(!) Koydum sonuna yani dalga geçme anlamında söyledim. Bir nevi bir kişi taklit ettim.
Özür dilerim anliyamadim kusura bakmayın cideen
çok da gereken bir şey değil bana göre sevgisini sözleriyle veya davranışlarıyla da gösterebilir
Hediyeleşmek güzeldir ama abartmadan... sürekli bır beklenti içinde olmak yanlış bence...
Haklısın yani arabası yoksa para yedirmeyecekse neden var ki?
Hediye alsın diye mi sevgili oluyorsun bu çok saçma hediye almadan da sevgisini gösterebilir
durmadan durmadan almasi gerekmez ama hic almasa bir sorun olabilir
Yani eğer sen hep alıyorsan ve bunun karşılığını "nezaketen" göremiyorsan bence haklısın gibi
simarmasi kacinilmaz kizdir. bazi kizlarin simarigi cok sevimli olabiliyorken bazisi dusman basinadir.
Hahaha. Finansal kölen falan mı? Birini bul sevgili ol kullan yeri gelince de at. Zaten sürekli hediye alan seni şımartan birine saygı duymazsın.
Birlikte geçirilen süre önemli diye düşünüyorum. Yeni tanıdıgın bi insana gidip düzinelerce hediye alırsın sonra gidip baska erkegin yararına kullanır vs dehşet veriyor yani
Sık sık hediye alınmaz ya zamanla beklenti icine girersin alışılmıslık olur arada alınınca güzel olur bana kalırsa.
Hediye almak gereklide sence cok fazla degilmi bir süre sonra sıkar yaa bence
Hediyeden hoşlanmayan bir tek ben miyim ya. Sürekli sürekli de hediye beklenmez
Elbette almalı.
Sen Ocak yılarısn
Hediye için mi sevgili oluyorsunuz
Yani bunun haklılık payı tartışılır
Değilsin kardeşim
Bunlarda var tabi birde
Menfaat ha
Haksızsın
Paragöz
Haksızsın
Peki sen hediye aliyormusun?
Haksız
Maddi imkanı yoksa ne yapsın, alamayabilir.
Aynen doğru