Ciao🥺
Ben kart bilgilerini girene kadar çanta tükendi resmen saniyelerle çantayı kaçırdım çok üsücü..

#Androm
Ciao🥺
Ben kart bilgilerini girene kadar çanta tükendi resmen saniyelerle çantayı kaçırdım çok üsücü..

#Androm
İnternetten daha ucuz diye aldığım saç kreminin markette daha ucuz olduğunu görmem😅 isim vermeyeyim a sitesi b sitesi ya da (t) sitesinden aldığım saç kremi orada 70 TL falanken yine isim vermiyorum x marketi y marketi ya da (ş) marketinde 50 kusur TL idi. Parasında değilim ama çok saçma geldi😅😅
Evet kendimi kötü hissetmedim değil 😅
Alacağım ürünün siparişi oluşmadığı halde parasını çekmişlerdi. Üstelik aylardır beklediğim bi üründü. Stokta görünce hemen almak istedim fakat tükenmiş. Tükenen ürünün nasıl parasını çektiler o da ayrı bir saçmalık
Cevap
9Cevap
Ürünün istediğim gibi gelmemesi. Tv kırık gelmişti mesela ❤
Kargom çok geç gelmişti.
Aynı olay Ayakkabı numarasında başıma gelmişti. Stokta 1 adet vardı. Ben kart bilgilerini girene kadar o numara stokta tükenmişti. Damn.
Çocuklarına istediği şeyleri alamayan aileyi görmek🥺
Guzel cantaymıs acını paylaşıyorum gecmis olsun kdkdm
Çok büyük dertmiş bacım Allah yar ve yardımcın olsun
Dert mi yarıştırıyoruz? Ben gamsızım ve mükemmel bir hayatım var. Hayali tanrı sizin gibilere yardımcı olsun.
Eşya alırken yanlış seçenekleri ve yanlışları secmem
Renk tonu farkliligi, bedene tam oturmamasi vs en ennnnnn sevmedigim birtakim olaylar
Bende kar bilgilerini girerken tişört bitmiş ☹️💔😥😭😭😭
İstedigim urunun indirime girmesini bekliyordum kac zamandir ama indirim bittigi gun haberim oldu
Çıkarken alarmın ötmesi
Allah başka bir dert vermesin
Ödemeyi 2 kere çekmesi 🤨
Beğendiğim kıyafetin bana uygun bedeni yoktu
Mutsuz çalışanlar
Aldığım ürünün bedenime uymaması
Öyle dertlerim yok
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?