Alışveriş & Hediyeler Bu laptop kılıfını beğendim ama çok mu kadınsı duruyor? berkaytemeel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kadın reyonundan alacağım tek bu kalmış kadın çantası gibi duruyor mu laptop çantası? Bu laptop kılıfını beğendim ama çok mu kadınsı duruyor? Cevapla Laptop Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır durmuyor normal sade 0 0 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Normal çanta işte bana pek kadınsı gibi gelmedi ama sen bilirsin 1 1 Yorumla Dumanseven +1 yıl Kılıf 😂 çanta yazmışım pardon Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Güzel bence, laptop çantasının cinsiyeti mi olur Allah aşkına? 0 0 Yorumla
2menome Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yani ama biraz senin tarzına bağlı biraz marjinal bir tarzın varsa güzel durur. Ya da ütüyle yapışan stickerlar yakıştırabilirsin hoş durabilir 0 0 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yok bence normal kadinsi durmuyo cok 0 0 Yorumla
sourcandyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Pek güzel değil kuyumcu çantası gibi 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı. Mont gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır durmuyor normal sade
Normal çanta işte bana pek kadınsı gibi gelmedi ama sen bilirsin
Kılıf 😂 çanta yazmışım pardon
Güzel bence, laptop çantasının cinsiyeti mi olur Allah aşkına?
Yani ama biraz senin tarzına bağlı biraz marjinal bir tarzın varsa güzel durur. Ya da ütüyle yapışan stickerlar yakıştırabilirsin hoş durabilir
Durmuyor bence gayet güzel
Yok bence normal kadinsi durmuyo cok
Pek güzel değil kuyumcu çantası gibi
çanta sandım aw vkckxka
Değil ama düz olması daha hoş durur.
Kadınsı değil. Erkek de kullanabilir.
Unısex
Evet la
Hayr
Mont gibi
Kari ışi