2. el alışverişte hiç online mağazaları tercih ettiniz mi? Hangi ürün kategorisinde 2. el tercih ediyorsunuz?

2. el alışverişte hiç online mağazaları tercih ettiniz mi? Hangi ürün kategorisinde 2. el tercih ediyorsunuz?

Hayır tercih etmedim ikinci el ürün kullanmadım kullanmamda başkalarının giyip kullandıkları ile işim olmaz çok şükür param var artıyorsa gidip istediğimi alabiliyorum online de olsa normal mağaza da olsa tercih etmem.
Hayır etmedim etmemde. Sıfır almak daha mantıklı bence. İkinci el eşya ben tercih etmedim bu zamana kadar etmemde. İkinci el eşya hiç sevmem ben. Herşeyin sıfır alınması taraftarıyım. İkinci el ne olursa olsun sevmem ve tercih etmem. Benim için sıfır olmasi herşeyden önemli. Tek önceliğim bu olur benim. İnsan bir başkasının eşyasını kullanamaz. Şahsen ben asla kullanmam İkinci el şeyleri.
Cevap
4Cevap
Etmedim.
Giyim kuşama yani tamamen göz zevkine dayalı şeylere o kadar para vermem çünkü bilirim ki 2 hafta sonra gözüm başka çantaları arayacak. Doyumsuz biriysen ıı ııhh
Aslında tercih etmek üzereyim ne yapsam bilmiyorum. Girip girip bakıyorum ama ya kusurluysa ve iade hakkım süresince göremezsem diye almıyorum.
Evet kitap alışverişlerimde ikinci el tercih ettiğim zamanlar da çok olmuştu üniversitede iken.
Bazen tercih edebiliyorum gerçekten hoşuma giden ve temiz ürünler alınabilir
hayır.
hsyir
Hayır asla
Etmedim
Hayır
Etmişizdir
Hayır.
Ettim. Etiketli olanlar
Hiç etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?