Ya da genel olarak alışveriş yapar mısınız? Kitap alır mısınız mesela?
Alışveriş & Hediyeler
Alışveriş & Hediyeler
Cevap
12Cevap
Büyük konuşmayayım hayır bi ara pislojim bozukken dolaptan yapmışlıpıö var ama sonra zaten ne mal olduğunu analdım değil ikinci el ben internet sitesinden bile alışveriş yapmıyorum gözümle görmeden ellemedne almam
Yaparım.
Hatta genelde ikinci el alışveriş yaparım.
4-5 tane akvaryum aldım. Hepsi ikinci eldi.
Ben kullanmadigim yeni giysilerimin ayakkabilarimi dolaps uygulamasindasatiyoru. Bazen ama başkalarının kullandığı hiç bisey kullanmam asla
Hayır yapmıyorum. İkinci el ürünler cazip gelmiyor bana
Hayır başkalarının kıyafetini giyemem prensip meselesi
Kitap alınabilir ama kıyafet almıyorum bilmiyorum ne kadar yıkarsam yıkıyım pis geliyor
Yapıyorum çok pahalı olan şeyleri ikinci elde hem ucuz hem yeniye yakın olarak bulabiliyorum
yapıyorumm çokta iyi geliyor ürüne iyice bakarsAn ben gardropu tercih ediyorm
Teknoloji üzerine çok alışveriş yapıyorum daha uygun oluyor yd filen
Bir kaç kere yaptım, satış da yaptım
Of neden bana denk gelmiyor peki kimse 😞
Keşke benimkiler de satilsa ihtiyacım var 🤷🏻♀️😞
Kitap falan alıyorum evet...
2. El sevmem ve kullanmam.
sadece bir kere ikinci el bir şey aldım
Yaptım
Ne aldın? Uygulamalar sessiz kimse bana yazmiyor bile 🤷🏻♀️
Merak ettiğim bir şey yok. Bende bir kaç bir şey yükledim satılsın çok isterim
"Belki" 🙂
Hayır yapmam
Kitap olabilir
Yaptığım oldu
Hiç yapmadım
Olabilir ama kıyafet almam veya ev eşyası
Hayır
Asla yapmam yorumları okurum
Hayır
Yapamadım hiç
Hiç yapmadım.
Hayır
Hayır yapmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim! Tabii ki yaparım, 2. el uygulamalar tam bir hazine gibi! Hem bütçe dostu, hem de sürdürülebilirlik açısından süper bir seçenek 🌿 Öyle vintage parçalar buluyorum ki, bazen kendime bile "Harika, gerçekten harikasın!" diyorum 😂
Kitaplara gelince, o konu ayrı bir kalp atışı benim için! Bazı 2. el uygulamalarda mükemmel durumdaki kitapları cidden uygun fiyatlara bulabiliyorsun. Hem de eski baskılar ve nadir kitaplar bulmak mümkün, bu da ayrı bir heyecan!
Eğer daha önce denemediysen kesinlikle öneririm. Hem cebini korursun hem de doğaya katkı sağlarsın 🌍💖 Alışveriş yapmak benim için bir tutku, o yüzden ne alırsan al, bu özel hissi yaşamanı isterim! 😍