Alışveriş & Hediyeler Pijamayla markete gitmek öz güven göstergesi midir, üşengeçlik mi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sizce nedir bu işin sırrı, ben gidemem sanırım. :D Siz gider misiniz? Pijamayla markete gitmek öz güven göstergesi midir, üşengeçlik mi? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Üşengeçlik 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gereksiz bir rahatlık göstergesidir. Ben ciddiyetsiz ve özensiz buluyorum böyle insanları, hoş bir görüntü değil. 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben zaten yatarken de spor giyindiğim için sorun etmem.. Gidiyorum.. İş görüşmeleri hariç her yere her ortama gidebilirim..#Vesselam 1 0 Yorumla
YagmurrCisesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Üşengeç tam benlik.Pijamalarla çarşıda gezmiş biri olarak 🤣Birde ayağımda terlikle😂Bana heryer güzel, ben güzelim her yerde 😂😂 1 0 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gitmem kaslı bir bey çıkma ihtimali yüksek. 1 7 Yorumla 52esrq +1 yıl Hepte en kötü halimizde denk geliyor onlarda zaten 😂 Yorumla líchtmondd +1 yıl Aynen birkaç kere oldu ozenmeden çıktım dövmeli uzun boylu erkekler mi dersin kaslı mısın dersin saklanacak delik arıyorum sonra :d Yorumla 52esrq +1 yıl Hahahah kasa değilde dövmeli erkeğe berbat düşüyorum en kötü halimle gittigmde hep denk geliyorlar 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl @52esrq Sıkıntı yapmayın evlatlar bende ne kas ne de dövme var... Siz benim olduğum yerde pijamayla geçin. Yorumla 52esrq +1 yıl Ya gidersin parayı basıp iki üç dövme yaptır bak göre nasıl gelinlik ile olduğun yerden geçiyorum 😂😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl @52esrq Dövme falan sevmem maalesef :D Yorumla 52esrq +1 yıl Ayy neyse sen beni kaçırdın dermişim hahaha 😂😂 Yorumla
τίποτα Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Temiz olmadığının göstergesidir. Sonra gel, onunla yatağa gir. Böyle özgüveni kabul etmiyorum. 😑 0 0 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Üşengeçlik tabiki ama pijama kadınlara çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Üşengeçlik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üşengeçlik
Gereksiz bir rahatlık göstergesidir. Ben ciddiyetsiz ve özensiz buluyorum böyle insanları, hoş bir görüntü değil.
Ben zaten yatarken de spor giyindiğim için sorun etmem.. Gidiyorum.. İş görüşmeleri hariç her yere her ortama gidebilirim..
#Vesselam
Üşengeç tam benlik.
Pijamalarla çarşıda gezmiş biri olarak 🤣
Birde ayağımda terlikle😂
Bana heryer güzel, ben güzelim her yerde 😂😂
Gitmem kaslı bir bey çıkma ihtimali yüksek.
Hepte en kötü halimizde denk geliyor onlarda zaten 😂
Aynen birkaç kere oldu ozenmeden çıktım dövmeli uzun boylu erkekler mi dersin kaslı mısın dersin saklanacak delik arıyorum sonra :d
Hahahah kasa değilde dövmeli erkeğe berbat düşüyorum en kötü halimle gittigmde hep denk geliyorlar 😂
@52esrq Sıkıntı yapmayın evlatlar bende ne kas ne de dövme var... Siz benim olduğum yerde pijamayla geçin.
Ya gidersin parayı basıp iki üç dövme yaptır bak göre nasıl gelinlik ile olduğun yerden geçiyorum 😂😂😂
@52esrq Dövme falan sevmem maalesef :D
Ayy neyse sen beni kaçırdın dermişim hahaha 😂😂
Ben bu şekilde gitmem
Pasaklilik göstergesi
Tamamen rahatlık bence
Tembel insanlarız.
Pijama ne ya çok saçma
Temiz olmadığının göstergesidir. Sonra gel, onunla yatağa gir. Böyle özgüveni kabul etmiyorum. 😑
Üşengeçlik tabiki ama pijama kadınlara çok yakışıyor
Özgüven olmalı yhaw🥱🥱
Sacmalamaktir bence.
Üsengeclik bu ben.
Üşengeçlik
Üşengeçlik
Üşengeçlik bence
Bence umursamamzlıktır
Rahatlık bence
Üşengeç lik kanka
Ozguven
Ortası