Alışveriş & Hediyeler Ne kadar popüler olursa olsun almayacağın şey nedir? _Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Şu belediye dağıtmış gibi her yerde gördüğünüz ama asla almam dediğiniz şeyler nedir? Ne kadar popüler olursa olsun almayacağın şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. İhtiyacım olmayan her şey 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İhtiyacım olmayan hiçbir şeyi almam. Almamı isteklerim belirlemez, ihtiyaçlarım belirler. 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl En güseli Yorumla obiralfa +1 yıl Tutumlu biriyim. Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. İspanyol paça kotlar. 1 6 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Erkeklere gitmiyor ivet Yorumla joeblack18 +1 yıl 2000 lerde ne gidiyordu ama Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yani kombinler güzelmiş Yorumla joeblack18 +1 yıl O zamanlar neredeyse bütün kızlarda da önünde angel yazan badiler.. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjs Angel tepesinde taç olandan Yorumla joeblack18 +1 yıl Senin döneminde öyle evet Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Şapkalı şallar var ya 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl O ney kii Yorumla Gercegimsanri +1 yıl www.google.com/.../sapkali-sal-p-282748731%3FboutiqueId%3D61%26merchantId%3D314582%26storefrontId%3D1%26countryCode%3DTR%26language%3Dtr%26gads%3Dtrue%26tyutm_source%3Dgoogle%26tyutm_medium%3Dcpc%26tyutm_campaign%3Dx:fashion_y:branded-tekstil_z:konservatif_t:pla_performance_max_gl_s%26gclid%3DCj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm48KDK_ZuncBtvkSeqRlc87vhwaPloX2WTqD_zLddbguxlAdh1bXc_UaAthpEALw_wcBBundan işte Yorumla
Alparslan0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Geyikli taytlar vardı bir ara 😂😂😂 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjsj sana gitmez Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İhtiyacım olmayan her şey 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Günaydın yavrucum shsj Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Sağol kral 😄 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dar paça veya kısa boy jeanler 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tıfıllara yakışıyor Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Uyuşturucu 1 17 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Doğru tercih Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Aynen ben alkolcüyüm Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjjs yine doğru tercih sjsj Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Sevdim bak seni Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Herkeşler sever beni sen nefret et ssh Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl İnsan sevmim Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ne tesadüf bendee Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ortak yönümüz çok ikizim misin Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ruh ikizini ksden bulduğunu düşünmezsin be sjs Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Anlatımlar Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Piştt daphene Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Efenim Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Konuş az konuş Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Canım sıkkın sabaha kadar içtim Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ulan daphnee mevzu var koşş Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ayy noluyo noluyooo Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bana atar yaptılar çökecez Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cropmom jeans 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bendee bende
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Seni 1 12 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjjs mantıklı Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Hiç mi alamam Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Napcan beni boş ver Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Niye Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ben kimseyle baş edemem ondan shsh Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Benimle edersim Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Üşenirim Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Tombik Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Döner olan mı Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Hayır sen Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ağlamaya gidiyorum Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Ağla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İhtiyacım olmayan her şey
İhtiyacım olmayan hiçbir şeyi almam. Almamı isteklerim belirlemez, ihtiyaçlarım belirler.
En güseli
Tutumlu biriyim.
İspanyol paça kotlar.
Erkeklere gitmiyor ivet
2000 lerde ne gidiyordu ama
Yani kombinler güzelmiş
O zamanlar neredeyse bütün kızlarda da önünde angel yazan badiler..
Sjs Angel tepesinde taç olandan
Senin döneminde öyle evet
Şapkalı şallar var ya
O ney kii
www.google.com/.../sapkali-sal-p-282748731%3FboutiqueId%3D61%26merchantId%3D314582%26storefrontId%3D1%26countryCode%3DTR%26language%3Dtr%26gads%3Dtrue%26tyutm_source%3Dgoogle%26tyutm_medium%3Dcpc%26tyutm_campaign%3Dx:fashion_y:branded-tekstil_z:konservatif_t:pla_performance_max_gl_s%26gclid%3DCj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm48KDK_ZuncBtvkSeqRlc87vhwaPloX2WTqD_zLddbguxlAdh1bXc_UaAthpEALw_wcB
Bundan işte
Geyikli taytlar vardı bir ara 😂😂😂
Sjsj sana gitmez
İhtiyacım olmayan her şey
Günaydın yavrucum shsj
Sağol kral 😄
Dar paça veya kısa boy jeanler
Tıfıllara yakışıyor
kısa paça pantolon
Şalvar alıp giymem
Uyuşturucu
Doğru tercih