Alışveriş & Hediyeler Anneme hangi kolyeyi almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Anneme hediye alacağım günlük her şeye uyan bir şey istiyorum. Sizce hangisi? 1. 2. 3. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Anneme hangi kolyeyi almalıyım? Cevapla Hediye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birincisi bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günlük kullanıma uyar mi u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet uygun
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Dünde sormadın mı aynı şeyi o zaman 4 şık vardı 4 güzeldi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu gün şıkları azaltil sordum karar veremiyorum 😁 Yorumla mynameiseliff +1 yıl 4 en güzeliydi ama günlüğe daha iyiydi o Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle 2 numara. Diğerleri günlük kullanımda kullanılmaz. 0 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 1 almalısın ama 3 bi hoş geldi gözüme yinede 1 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi günlükte kullanılır sence Yorumla Atsız_Bey +1 yıl Yani 1 olsun onu alabilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunların hiç biri günlük kullanıma uygun değilçok ayrıntılı ve kıyafete takılacak kenarlara sahip 0 0 Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1 ve 2 çok güzelmiş ama 1 daha hoş sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günlük kullanılır mı 1 Yorumla Uykucumaymunnn +1 yıl Günlük kullanım için 2 daha uygun bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birincisi bence
Günlük kullanıma uyar mi
Evet uygun
Dünde sormadın mı aynı şeyi o zaman 4 şık vardı 4 güzeldi
Bu gün şıkları azaltil sordum karar veremiyorum 😁
4 en güzeliydi ama günlüğe daha iyiydi o
Teşekkürlerr
Kesinlikle 2 numara. Diğerleri günlük kullanımda kullanılmaz.
1 almalısın ama 3 bi hoş geldi gözüme yinede 1
Hangisi günlükte kullanılır sence
Yani 1 olsun onu alabilirsin
Bunların hiç biri günlük kullanıma uygun değil
çok ayrıntılı ve kıyafete takılacak kenarlara sahip
1 ve 2 çok güzelmiş ama 1 daha hoş sanki
Günlük kullanılır mı 1
Günlük kullanım için 2 daha uygun bence
Birinci seçenek güzel
Beğenemedim ama 1 daha uygun
3. Çok zarif
1. güzel gibi