Bence altta ki güzel duruyor onu alabilirsiniz ama siz hangisini sevdiyseniz onu alın bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendi parami kazanip anneme boyle hediyeler almak o kadar istiyorum ki Allah'ım nasip et.
Ilk secenek diyorum. Daha gunluk kullanima uygun. Alttaki daha özel gunlerde kullanilabilecek bir sey. Annen oyle cok dugun, davet tarzi yerlere gitmiyorsa alttakini kullanamaz gibi geldi. Ama üstteki her yerde, gunluk olarak bile rahat kullanılır.
Pırlanta simulant taşlı set daha şık hoş gibi bu takı daha çok özel günlerde kullanmak gibi. Ben olsam bir yere giderkende kıyafet üstünde kullanırdım.
Günlük hayatta kullanıp takabileceği bir set al. Mavi taşlı set günlük hayatta kullanmak için biraz fazla ağır kaçar ve her kıyafete uymaz bu renk İlk seçenek daha kullanışlı duruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Rose diamond seti beğendim, günlük kullanıma da uygun gibi
Bence altta ki güzel duruyor onu alabilirsiniz ama siz hangisini sevdiyseniz onu alın bence
Kendi parami kazanip anneme boyle hediyeler almak o kadar istiyorum ki Allah'ım nasip et.
Ilk secenek diyorum. Daha gunluk kullanima uygun. Alttaki daha özel gunlerde kullanilabilecek bir sey. Annen oyle cok dugun, davet tarzi yerlere gitmiyorsa alttakini kullanamaz gibi geldi. Ama üstteki her yerde, gunluk olarak bile rahat kullanılır.
Ama Çok Pahalı Anneye deger Tabi🥺
Pırlanta simulant taşlı set daha şık hoş gibi bu takı daha çok özel günlerde kullanmak gibi. Ben olsam bir yere giderkende kıyafet üstünde kullanırdım.
Günlük hayatta kullanıp takabileceği bir set al.
Mavi taşlı set günlük hayatta kullanmak için biraz fazla ağır kaçar ve her kıyafete uymaz bu renk
İlk seçenek daha kullanışlı duruyor.
Mavi çok ağır geldi nedense ilk secenek çok daha şık
Teşekkür ediyorum
İkisi de şık. Mavi daha modern. Blucin ve beyaz tişörtle süper olur 😇
O değil de bu kadar parayı nasıl odeyeceksin
İkisi de değil ama ikinci diyorum ama yaşı varsa baya bir...
ikinci olan kaba duruyor o yüzden birinci diyorum
Teşekkür ediyorum🪻
Alttaki güzelmiş ama anneler bunları hiç kullanmıyorlar galiba ben de almıştım yıllardır gün görmedi en iyisi tabak çanak😂
Mavi site bayıldımmmmm
Birincisi güzel bence
Aşağıdaki ikinci, daha güzel
Üstteki güzel
lacivert taşlı olan hoşmuş
mavi olan daha güzelmiş
Hiçbiri. Pırlantaya karşıyım.
Mavi olan çok şık.
Maviler güzel 💙
Birincisi daha güzel
Alttaki çok güzelmiş
Kesinlikle maviii bayıldımmmm