Güncellemeler
+1 yıl
Bu durum dan utanıyorum misal bir şey giyindiğim zaman utanıyorum:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam millet, benim kıyafet hastalığım var ve evde iki sandık dolusu ceketlerim var, en az 50 veya fazla çeket tarzı eşyalarım var, diğer herşeyden şapka, bandage en az bir 50 vs çanta deseniz öyle , ayakkabı en az 50 yani herşeyden kat kat fazla var ve sevdiğim de var evlilik seneye olur gibi hissediyorum. Bana bir oda gerekiyor ayrıyetten çünkü iş hayatı da olursa , bu defa da iş kıyafetleri gerekecek. Ne yapsam bilemedim? 🤷♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senle evlenecek adama bir çift söz: yol yakınken vaz geç birader
Neden ki, onu dünyada herşeyden çok seviyorum 😘
Onunla gözümü açtım ben
Bağımlı birisin, önce tedavi edilmen lazım
Oluyorum zaten ama ne alaka şimdi? Sevgim bir kere gerçek
Ne dertler var bee kendi dertlerimden utandım kardeşim
Biliyorum ama büyük problem şu an
kullanmadıklarını sat
Hayır hepsini seviyorum
Ve şu an utancımdan alışveriş yapamıyorum
askım yeter o kıyafetler zaten sana daha ne alacaksın
Biliyorum ama hastalık bu :(( yemin ederim troll değilim.. tanıyan herkes zaten çok kızıyor
sana o kadar hak veriyorum ki bende öyleyim zaten o yuzden yazdım bi sekilde alacakları hic bitmiyor insanın daha fazlasına ihtiyacın oldugunu dusunuyorsun ama kafanı baska yerlere verirsen biraz da olsan uzaklasabilirsin bu bagımlılıktan ben dil öğrenmeye basladım mesela ugras buluyorum
Aynen bende çalışmak için canla başla mücadele ediyorum ve şu an yasak olduğu için boşta olduğum için böyle oldum. İnşallah 2 ay içinde haber gelecek, belki çalışmama izin verecek yine devlet
noldu ki neden calısamıyosun
Annem beni zorla emekli yaptı ve tam 1 buçuk yıldır sap gibi boştayım tamam kurs felan yaptım ama çalışmak gibi olmadı. Bugün mektubu yolladım.. inşallah çalışma müsadesi gelir :(( çok istiyorum
neden utanmıyorsun..
Tam bir israfçısın
Evet:((
Sevgilim sevdiğim de tam tersi 🥹bir iki kıyafet i var sadece:(( ona alırım bende artık
Tedavi ol yazık günah lan
😂😂 Ona al bana al ne olacak
Tedavi yi kendim yapıyorum hayır bugün almak yok diyorum o nedenle bugün anneme birşeyler aldım:((
Ben sevdiğim e alırım senden banane
Başkalarına da Alman güzel Ma mesele almamak Bi iki den sonra tekrar kendine alacan
Sevdiğine al tabi ki Bi başkasına da hediye alsan ne olacak ki
Ya ne alaka ya ben problem 👿 imi ifade ediyorum şurda :( lütfen daha fazla zorlama