@ksRehber Teşekkürler 💖
Ayakkabıya 4 bin ₺ vermek enayilik midir?
@ksRehber Teşekkürler 💖

şu an ki ekonomik şartlarına bakacak olursak bir milyar aşağı ayakkabıya vermem.
Alan enayi midir?
#Moldovyapapatya
Marka olan bir ürün neden pahalı oluyor sırf azıcık uzun giyilebiliryor diye mi? Bütün ayakkıbılar giyime göre dayanıklılık gösteriyor. Bence bu para çok fazla ben bu fiyata asla almazdım.
Bence ayakkabı güzel değil. 4 bin verebilirsin beğendiysen ben ayda 60 k kazaniyorum 4 bin vermem ayakkabiya sen nasıl veriyorsun ayakkabı bu sonuçta. Gümüşten olsa veririm altından olsa veririm ama yapılan malzemenin ve kar oranının dengeli olması lazım 100 TL'ye mal edilen bir ürünü 1000 TL'ye almam
Soruyu sorduğun kişinin gelirine tarzina hayata bakışına göre değişir. Kimi insan için büyük paradır bu ayakkabıya vermeye kıyamaz. Kimisi 4 bine 4 ayakkabı alırım der :) önemli olan sen beğendiysen fiyatı da seni zorlamıyorsa almalısın. Enayilik kısmına kalırsan sonu gelmez.
Kardeşim yeni çıkan ayakkabıya 2 TL net verecek beğenmiş alacağım dedi kendi parası var ama ben acıyorum sevsede çünkü kıyafete de ihtiyacı var. Ayakkabı da ihtiyaç kıyafette parası var 3 bine yakın her şey çok pahalı ne olacak bilmiyorum
Cevap
17Cevap
allahın fakirleri öyle der benim sade basket ayakkabılarının toplamı 60 k yı geçer geçen bi tane daha aldım 3k ya amele gibi herkesin giydiğinimi giyicem belediye dağıtmış gibi
Asgari ücret ile çalışan bir insana göre enayilik, sonuçta 1 aylık emeği. Geliri iyi olan için ise normal bir şey.
Enayilik değil zırdelilik.😂 Ayakkabı sonuçta 1 veya 2 yıl giyiyorsun.. Marka takıntılığını bırakın, ayağını rahat ettirecek çok güzel ve uygun ayakkabılar var👍
285$ ediyor ve bu ayakkabinin fiyati burada da oyle o yuzden verilir ama kazancina gore hesap edersen daha mantikli.
Zenginsen değil ama dar gelirli birinin vermesi enayilik 🙄
Ünlü değilim valla o kadar maaş almıyorum tutup cebime ünlüler gibi trilyon girmiyor
Bir ayakkabıya en fazla taş çatlasa 150 tl veririm şoku atlattıktan sonra giymeye başlarım 🙃
Enayiliğin daniskası, aylık 300*500 bin kazanıyosan iş başka
güzel ve kaliteli bir ayakkabıysa verilir ama ortalama bir ayakkabı için fazla
Enayiliktir 200 tlye fişşek gibi pabuç alıyom 3 yıl idare ediyom
Bi ayakkabıya 4 bin verilmez
verilmez ya ama zengin olsan verir yani
Youtuber biri ne kadar kazanıyor
Bilgin var mı tahminen
5 bin abonesi olursa eğer misal 1 milyon izlenme olursa 10 bin de beğenme 10 bin kaydetme 10 bin yorum indirme v. b bunlar hepsi para yani reklamda dahil yaklaşık 1 milyon izlenme 40
ila 60 bin dolar arası.
Hayır sevdiğin bir şeyse enayilik değil
Ya zengin ya da enayidir aynen 😀
İnstadan al birebirleride iyi artık kaliteli yapıyorlar
Bu devirde 4 bin ne kiiii
Maddi durumum iyi ne telefona para veririm ne ayakkabıya
ayakkabı buysa evet
Ben vermem yaaa
4000 TL verirsen gelip kulaklarını çekerim senin
Sen kimsin 😂
Sevgilin
Tamam sevgilim