Ciao
Bana biraz saçma geliyor anlamsız. Hediyenin manevi bir anlamı var para ayrı.

#hediyeler #para
Ciao
Bana biraz saçma geliyor anlamsız. Hediyenin manevi bir anlamı var para ayrı.

#hediyeler #para
Hediye vereceğin kişiden kişiye göre değişebilir. Manevi olarak değer verdiğin birine tabiki hediye verilmeli fakat bazen de para verilebilir neden olmasın, neyi beğenip , beğenemeyeceğine emin olunamadığı zaman para verilebilir ki kendi beğenip alsın diye.
Parayı ver hediyeyi kendi alsın. Belki aldığın şey ona asla hitap etmeyecek ihtiyacı olmayan gereksiz bir şey. Onun yerine parasını verirsen kendi ihtiyacını alır. Manevi şeylere bu kadar takılmamak gerek.
Paranın miktarı artmaya başladığında dünyanın en etik durumu haline gelir bana para verebilirler hiç takılmam hatta hediye almasın para versin gidip saçma sapan bir şey alacağına
Cevap
17Cevap
Bence isteyen yapabilir ama hediye daha özel hissettirir
begenmeyecegim ve sirf hediye oldugu icin de atamicagim evin bi kosesinde curumeyi bekleyen herhangi bir esya parcasi olmaktansa parasini verip kendin kullanacagin ve hosuna giden bisey alman cok daha mantikli ha hediye alan kisi seni cok iyi taniyodur nelerden hoslanip hoslanmadigini biliyodur orasi ayri
( maneviyattan anlamam evet)
Bence de değil. Kişiye ne alacağımızı bilmiyorsak, hediyeyi ona seçtirip almak daha mantıklı olur gibi.
Para verilmez. İnsan öyle durum da kendini kötü hisseder
hediye çeki denilen icatlar çıktı.
hediye çeki verebilirsin.
bir kaç gün önce torunumun yaş günü vardı.
gelinime hediye çeki verdim.
gitsin istediğini alsın.
Düğün, sünnet gibi yerlerde para takılabilir, bunun dışındaki şeylerde para vermek hoş olan bir şey deyil
Arkadaşa verilmez ama yeğenine, çocuğuna verebilirsin. hediye değilde ihtiyacı neyse kendi alsın düşüncesi güzel bence.
Para hediye olarak verildiği zaman garip kaçıyor çocuğa harçlık misali
Durumu olmayan birine para vermeyi tercih ederim. Belki yanına bi Küçük de hediye
Pek doğru değil anne baba evlst belki olabilir ama diğerleri için olmaz
Bence çok kırıcı ve zayıf bir davranış
Üşengeç bir tavır bence
5 bin dolar vereceksen g*tume bile sokabilirsin etik karsilarim
O parayla onun maneviyatını da alırım ben bana para verin
Bence para en iyisi aldığını beğenmezsin kıyafetse küçük veya büyük gelebilir tarzına uymaz falan
Bence hediye vermek daha iyidir
Bence en güzel hediye
hediye kesinlikle maneviyatı önemli benim için
4g çıtır, böyle hanzolar olsa da karşıyız
Ucuz bir davranış nefret ederim
Bana daha mantıklı geliyor
Yani ne alacağını bilmiyorsan olabilir
Değil
Bu ne lan
Manevi mi 👎
İstedifin şeyi alirsin işte ne güzel
Twitter @hiçetikdeğil e göndermelik post