Alışveriş & Hediyeler Kardeşime hediye aldım kimse beğenmedi, bu ayakkabı nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 15 yasindaki kardesime hediye aldim ama ev halki begenmedi kotu mu sizce? Hediyedir ver gitsin Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kardeşime hediye aldım kimse beğenmedi, bu ayakkabı nasıl sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Gayet iyi bence 0 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Gayet güzel çok istiyorsanız siz kendiniz alın deseydin 🤣 0 0 Yorumla
Talhadimiya Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hediyenin iyisi kötüsü olmaz bu gerçekten çok iyi ayakkabı almışsınız:) 1 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence çok güzel nesini beğenmediler acaba.. 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence gayet güzel en sevdigim ayakkabı tipi 0 0 Yorumla
Jackdanıles299 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 97% +1 yıl Direkt para ver daha çok sevinir 0 0 Yorumla
Yuriiii Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben begenmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyini mesela? Yorumla Yuriiii +1 yıl Bu tarz yuksek tabanlari sevmiyom ama kardesinjn begenjp begenmemesi onemli begenmezse degistirirsiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gayet iyi bence
Gayet güzel çok istiyorsanız siz kendiniz alın deseydin 🤣
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz bu gerçekten çok iyi ayakkabı almışsınız:)
Çok takma kral 15 yaşında zaten çocuk
Bir kız çocuğu için güzel bence
Bence çok güzel nesini beğenmediler acaba..
nesi varmış gayet güzel ayakkabı
Bence gayet güzel en sevdigim ayakkabı tipi
Direkt para ver daha çok sevinir
Bence gayet güzel
Benlik değil
Güzel ne bayıldım yeminle
Ben begenmedim
Neyini mesela?
Bu tarz yuksek tabanlari sevmiyom ama kardesinjn begenjp begenmemesi onemli begenmezse degistirirsiniz
Demode geldi bana
Güzel