Alışveriş & Hediyeler Canım yeğenime hangi cicileri alayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 👶👶 👶👶 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Canım yeğenime hangi cicileri alayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Birini kıyafetler güzel 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Üstteki yazlık alttaki pamuklu kışlık. İkisini de al giysin ponçik yaz kış. 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 1. Yazlık.2. Kışlık 2. Alırsan biraz büyükçe alabilirsin çabuk büyüyor bebeler ☺️ 0 0 Yorumla
strazsnyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkincisi çoook tatlı ama düğmeli olduğu için uyurken canını yakabilir belki o yüzden 1 i seçtim 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Çok güzellll ama ikincisine bayıldımBende alacağım bebeğime 😢💙 0 0 Yorumla
MhmtkbrQ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ay bayılırım bebek kıyafetlerine. İkisi de çok güzel ama bence yigenine günlük giyebileceği bir şey alabilirsin çünkü her giydiğinde siz mutlu olursunuz. O yuzden 1. De ki olabilir aslında 1 1 Yorumla MhmtkbrQ +1 yıl Ama tabii siz bilirsiniz eğer ikisi arasından 1. Daha güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar cocuk seviyorsun. Neden yapmiyorsun evliymissin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hayır evli değilim ğdmeofmwufjejf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesin baska bir sorunda karinin gizlice parani aldigini yazmissin. Yorumla Soran +1 yıl hahahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hayatta net ol. Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ayy ikiside çok güzel ben kararsız kaldım 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Üsttekinin fiyatı ve görünüşü güzelmiş 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkinciyi al ponçiğe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl saol kral Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkiside kötü 0 2 Yorumla burhansoruyor +1 yıl yo güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkler ve renkler diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birini kıyafetler güzel
Üstteki yazlık alttaki pamuklu kışlık.
İkisini de al giysin ponçik yaz kış.
1. Yazlık.
2. Kışlık
2. Alırsan biraz büyükçe alabilirsin çabuk büyüyor bebeler ☺️
İkincisi çoook tatlı ama düğmeli olduğu için uyurken canını yakabilir belki o yüzden 1 i seçtim
Çok güzellll ama ikincisine bayıldım
Bende alacağım bebeğime 😢💙
Ay bayılırım bebek kıyafetlerine. İkisi de çok güzel ama bence yigenine günlük giyebileceği bir şey alabilirsin çünkü her giydiğinde siz mutlu olursunuz. O yuzden 1. De ki olabilir aslında
Ama tabii siz bilirsiniz eğer ikisi arasından 1. Daha güzel
Bu kadar cocuk seviyorsun. Neden yapmiyorsun evliymissin.
hayır evli değilim ğdmeofmwufjejf
Öylesin baska bir sorunda karinin gizlice parani aldigini yazmissin.
hahahahahaha
Bu hayatta net ol.
İkinci aşırı tatlıı
Ayy ikiside çok güzel ben kararsız kaldım
İkincisini al diğerinden daha güzel
ikisini de al
Üsttekinin fiyatı ve görünüşü güzelmiş
2.💅
biri yazlık diğeri kışlık
2. Çok tatlı
ikisini de al
İkisi de 👌