Hangisi daha güzel
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
1 gü
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Telefonuma kaplık alacağım, hangisini alayım? 😉😉😉😉😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1922En alttaki daha güzel
Sana bayiliyorum, sana acik acik hayranim. Yuzun, guzelligin oyle farkli, oyle ozel ki hergun acip bakiyorum resmine. Mesela bu soruda o telefonu tutan elin, parmaklarin, ojeli tirnaklarin herseyin bambaska geliyor. Her soruna bakiyorum mutlaka, burasi seni gordugumden beri baska bi anlamlandi. Ask falan degil bu sadece hayranlik ve etkilenme. Zaten brnden cok kucuksun ama sen cok ozelsin. En acisida sana sahip olabilecek yastakilerin cogu bunun farkinda degillerdir. Ama mutlaka farkeden olacak ve sende buna inanarak bekle. Yuzeysel bakarsak simarik, nazli bi kizsin ama özünde cok ozelsin. Duygularini yogun yasayan hisli bi prensessin. Insanlara belli etmedigin urkek bi kiz cocugu var icinde. Hem masum hem hircin kedisin. Farkli kutuplari icinde barindirabilen bi guzelliksin. Sana sayfalarca seni yazabilirim ama kisaca sen buranin en ozelisin. Yanlista anlama seni asla rahatsiz edecek biride degilim sadece sessizce seni takip edicem.
@kafalaarguzeel dhsbdhsbhfdhfbdhd knk
Saolda burhan görmesin mk djsndd
onu etiketlemedim bilerek Musa söyleme sakın
dermişim @burhansoruyır
@burhansoruyor
Kimsin kardeş
sevgilisi olan birine bu şekilde iltifat edemezsin yaşta büyüksün bari bunlara aklın eriyor buna da ersin olur mu
olum koptum ya dhsndd
Merve sen çok özelsin sana bayılıyorum gizlice takip edeceğim açık açık hayranım Merve geri döööön🤣🤣
Musa 😡😡🤧
duygularını yoğun yaşayan hisli bir prensessin hdbshdbshbdd
koptum flwmfğwçdjdnfbd
Dayı çok romantık bi oğlansın şuku verdin sana sjfj
mk dksnhbsdhdbf
Mor ayrı bir güzel ama mermer desenli kılıfın yanında düşük kalmış.
Normalde mor derdim de b'deki çok sanatsal duruyor, çok daha güzel. B
Mor olan güzel
aşk ikisi de güzel ama bence mor olanını al😘
2 daha iyi bence onu al
Mor olan güzel
Mor daha güzel
Fotolardan sana ait olan var mi?
Bana ait değil bunlar mk
Mermer gıbı olan altta ki yanı daha güzel
Alttaki daha güzel, B.
Thankssss
Kesinlikle 2 numara. Aşırı güzel.