Birçok kez dile getirdim. Sevgilisine çiçek alan biri vardı onun videosu atmıştım komik bir videoydu. Ben sana en güzellerini alırım dedi ama almadı. Bir gün yoldan kopartmaya çalıştı hayır yapma dedim ama satılanlar da kopartılıyor dedi onlar özel ama ikisinin yeri ayrı gibi bir şeyler dedim. Bunun üzerine doğum günümde 1 gül koparmış yoldan, öyle geldi. Sizce almayı mı unutmuştur? Zorla al demek istemiyorum içinden gelsin istiyorum. Kendi haline mi bırakmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılBir çiçek almak çok zor olmamalı diye düşünüyorum, sonuçta bu erkeğin kadınına verdiği değeri gösterir. Misal ben istemesem bile eşim her ay bir buket yaptırır, sevgiliyken de böyleydi. Bi de erkeği nasıl alıştırdığın çok önemli, adam nasıl alışırsa öyle gider.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ya umarım her zaman böyle olur mutluluğunuz daim olsun ❤️ ben de alıştırmak için çok çaba gösteriyorum ama daha 1 kez bile almadı ki alışkanlık haline gelsin :')
- +1 yıl
Teşekkürler amin 🌺 iste canım açık açık alana kadar ima et
En İyi Cevaplar
+1 yılParası olmayabilir evet ancak almak isteyen ya da çiçek vermek isteyen bir yolunu bulur gerekirse gider çingene ablalarımızdan alır. Ben arkadaşlarıma, anneme bile özel bir gün olmasa dahi içimden geldikçe alırım. Benim de param yok, üniversite öğrencisiyim ama insanları mutlu etmek için çok küçük bir meblağ o çiçekler ve her kadının hoşuna gider, ister solsun ister çürüsün. Bana hep kardeşim ve babam almıştır, onların aldıkları da kurudu ve kuruyanları özenle sakladım. Biz kadınlar olarak romantik jestlere bayılırız bunları erkekler okusun diye yazıyorum. İlk buluşmaya çiçekle gelin aşık olmazsak ne olayım yani
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten her bir cümlene ayrı ayrı kalıbımı basarım
Selamlar,
Sevgiliniz ya aşırıcı derecede cimri ya da gerçekten de maddi durumu yok. Fakat insan en azından bir kere olsa d gönlünü hoş tutmak adına bir çiçek alabilir. İnsanın en azından bir çiçek alacak kadarda parası vardır diye düşünüyorum. Sonuçta sende bunu ifade etmişsin. Eğer almıyorsa da zorla aldıracak halinde yok. Bu biraz içten gelen gönül meselesi. Kimseyi böyle konularda zorlayamazsın. Sen yine çok fazla üstüne gitme. Aranız kötü olabilir yoksa.
00 Yorumla
u +1 yılMerhaba, belki size mahçup olmamak için param yok diyemiyor ama eğer parası varsa da almıyorsa bence unutuyor ya gün içinde kafası çok yoğun yani yoğun işleri var ya da genel olarak unutkan biri. Çünkü sizi gerçekten seven biri eğer özel bir durumu yoksa mutlaka size çiçek alır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilime çiçek istediğimi söylediğimde çok gereksiz zaten 2 güne ölecek diyordu ama başka hediyeler de almazdı zaten bitti. Bu ilişkimde ben sana en güzel çiçekleri alırım gibi laflar geçiyor. Belki de dediğiniz gibi yoğun olduğu içindir.. Sürekli nöbette oluyor ama yine de eve geldiğinde internetten de gönderebilir ya da buluşmaya gelirken yol üzerinden alabilir bilmiyorum. Yani istediğim zor bir şey değil, o da ters tepki göstermiyor alırım diyor ama bir türlü almadı. Biraz daha sabretmeliyim sanırım..
- +1 yıl
Evet, sabretmek mantıklı ama bir erkeğin ince ruhlu olması önemli yani ince ruhlu olan erkek sizin beklentinizi karşılayabilir bence tam manasıyla.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
7Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bazı erkeklerin çiçek almaya alerjisi olur sevgilini artık bir şekilde böyle kabullenmen gerekiyor çünkü büyük ihtimalle almayacak sana hiçbir zaman çiçek anca sen ağlayacaksın bağırıp çağıracaksın öyle alacak alırsa ama dediğim gibi onu kabullenmen gerekiyor daha fazla canını sıkma üzülme sen çiçeklerden çok daha güzelsin eminim
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki yeterince romantik değildir.
00 Yorumla İlişkiyi çiçeğe kadar indirgeme. Tamam alsın istiyorsun ama almıyorsa çok kafaya takma.. bende çiçeğe çok sıcak bakmıyorum. Belki bir saksı çiçeği olur hergun uyandığında ilk onu görürsün on lafım yok. Başka şehirde olur özel bir günde siparişle gönderir onada tamam ama çiçek ya hiç bir anlamı yok.. haa bu arada kadına çiçek verme adeti eski bir İngiliz geleneği ki anlamı çok kötü.. sen sana verdiği değere bak o degeride çiçekle kiyaslama
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım dediğin gibi düşünmem lazım.. Teşekkür ederim gerçekten farklı bir bakış açısı sundun ve biraz rahatlamış hissediyorum. Teşekkür ederiimm
+1 yılbazı erkekler çiçeğe verilen paranın gereksiz olduğunu düşünebilir şahsen bende gereksiz buluyorum ama böyle aniden hiç beklentisiz gelen bir çiçek beni mutlu eder. doğum günü, sevgiliiler günü, yıl dönümlerinde falan zorlama bir hediye oluyor gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında bakarsak bana da gereksiz görüyor ama hep sevgilim bana çiçek alsın isterdim hala da öyle.. Her gün her hafta beklemiyorum tabii ki ama hayatında 1 kez de olsa 1 gül bile olsa olur yani yeter ki alsın istiyorum. Tam dediğin gibi beklemediğim bir gün gelirse gerçekten mükemmel olur..
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 yıldan fazla ilişkim var uzak mesafe sevgilim bana çöp dahi almamıştı bu zamana kadar bi olay yüzünden aşırı trip attım haksızdı uzun tuttum tavırımı ve dün bana 20li gül buketi gönderip üstüne özür dilerim falan yazmış asla ona çiçek al falan demedim bu zamana kadar içinden gelip alsın istedim ama almıyodu öküz yani kısacası ama haksız olduğu için gönderdi sende haksız olduğu bi konuda üstüne gidip gönlünü almasını sağlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ya senin adına çok sevindim ❤️ Aslında bazen tartışıyoruz ama hiç ciddi bir şey olmadı hep saçma ve komik şeylerle sadece birkaç dakika sürecek şekilde tartışıyoruz. Kıracak bir şey de yapmıyor.. Bir de şimdi trip atıp beklentiye girerim yine çiçek almazsa sadece özür dilerse beklentiye girdiğim için daha da üzülürüm gibi geliyor...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bende çok beklemiştim belki alır belki alır diye ama dediğin gibi gerçekten insan beklenti içinde olunca saha çok üzülüyor o zaman zamana bırak belki alır hiç beklemediğin bi anca
+1 yılSevgiyi bir çiçeğe indirgemek mantıksız olabilir yine de insan arada küçük jestler olmasını istiyor, bunda bir sakınca yok. Seninki ince ruhlu bir adam değil muhtemelen, kabullenmelisin.
00 Yorumla
+1 yılTakılmayın böyle şeylere yavru ceylanlarım keşke çiçek alındığı için değerli olunsaydı ohoooo belki de parası yoktur böyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılAma maalesef parası olduğunu biliyorum :')
- +1 yıl
saçma geliyorddur ya biz kadınlar çok detaycıyız inan bana erkekler için tüm konular yüzeysel bunu kafana taktığının farkında bile olmayabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerden bir şey olmaz anlayin artik sunu kullanip atin ya o seni kullanacak ya sen erkekler her seyi hak ediyor onlar sevmiyor tek dertleri dis gorunus agizlarina sicacaksin sevgi vermeyeceksin sert ol acima
24 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene stajda tanıştık yani ben stajyerdim o çalışandı. O zamanlar ilişki istemediğim için hiç yüz vermedim. Aradan 1 yıl geçti hiç iletişimimiz yoktu bir gün tekrar yazdı o süre boyunca unutamamış. Dış görünüş olarak açıkçası düz bir insanım yani pek bir güzelliğim yok. Aramızda 35 cm fark var ama ben bu konuda kendime laf soktukça o bebek gibisin ben böyle seviyorum falan diyor. Onun fiziği çok iyi sürekli spor yaptığı için bayağı kaslı bir yapısı var ama ben hiç yerimden kalkmam ve biraz fazla kilom var o yine de göbeğimi sıkıp yerim göbeğini kilonu dert etme alırsın da verirsin de diyor. 0 makyajlı halimi bile seviyor.. Bugüne kadar çok ilişkim olmadı ama çok fazla konuştuğum kişi oldu. İlk görüntülü konuşmadan sonra engel atanı da gördüm, ilk buluşmadan sonra birdaha yazmayanını da... Aşırı iyi bir oyuncu değilse derdinin dış görünüş olduğunu sanmıyorum. Dış görünüşte sevdiği şey şu olabilir; ben kasada bir şeyler satın alıp görevliye bir şeyler sorarken beni uzaktan izliyor ona döndüğümde bayağı gülüyor noldu dediğimde mimiklerin aşırı tatlı bayılıyorum falan diyor, bunun dışında bir şey görmedim gerçekten..
Cevap sahibi+1 yılUnutamamış diye bir şey yok bir erkek çok sevdiği gerçekten ilgi duyduğu kadına karşı uzun bir süre ilgisiz alakasız konuşmadan duramaz bunu bi kere bi bil
Cevap sahibi+1 yılİkincisi ise rol yapmıyorsa iyi biri gibi rol yapıyorsa anlarsin
Cevap sahibi+1 yılEle verir elbet kendini
+1 yılOf tamam almasın hediye sadece hissettirsin diyoruz ama yeto insan içten içe çiçek böcek alsın istiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten tam olarak böyle tam olaraakk
- +1 yıl
Ah birde anlasalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu odun ve cimri yazan orspulr hayatlarında kaç kez erkek arkadaşlarına hediye almışlar da hemen cimri diyorlar abi belki adamın parası yoktur belki çiçek almayı saçma buluyor türk orspuları gelmiş buraya yine IENQOAKQKMQ
01 Yorumla
Soran+1 yılParası var durumu iyi. Çiçek almakla ilgili birkaç video atmıştım ve ben sana en güzellerini alırım gibi bir şey söyledi. Hatta bir video vardı videoda diyordu ki "bir adam sevdiği kadına 1 buket çiçek verip içinden 1 tane çiçek alıyormuş, o çiçek solduğu zaman kadına yeni bir buket alıyormuş" böyle bir videoydu. O da bana dedi ki ben sana daha solmadan yenisini alırım dedi. Yani bunların üzerine ben de birdaha söylemedim, buket çiçek beklerken yoldan 1 tane gül koparıp verdi. Bütün bunların üzerine daha ne yapabilirim hahs
+1 yılDaha önce hayatında görmediği için veya romantikliği tam bilemediği için olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç sevgilisi olmadığı için evet hak veriyorum böyle olabilir. Ama birçok kez bunun lafını açtım o da ne demek istediğimi gayet iyi anladı. Daha niye almıyor anlayamadım bir türlü..
- +1 yıl
Biraz yontman gerekecek yani emek harcamalısın değiştirmek için
+1 yılBir tane ağzının ortasına yapıştıramadın mı? Gece gece çok sinir oldum
010 Yorumla
Soran+1 yılAhhhahdh seviyorum ya yapıştıramadım :(
- +1 yıl
Yapıştır bacım böyle öküzlerle ömür geçmez. Ne kadar öküz ya direkt ayrıl ya bir tane çiçek almaktan aciz bundan baba da olmaz daha seni mutlu edemiyor. Bende zamanında senin gibi saf davraniyordum eski ilişkim 1 yıllıktı 14 Şubat 'ta hiçbir şey almadı ben aldım ağzımı açmadım. Parasi bitmesin diye cafeye gidelim diyince bin bir bahaneylr cafe ye gitmiyordum parkta oturalım diyordum sonra aldattı. Knk demem o ki bizim gibi kızların değeri bilinmez erkekler ağzına sıçan kızlara köle oluyorlar
- +1 yıl
Öküz diyip hemen şiddete baş vurman ah demek ki kadınları ö dürenler haklıymış umarım sana da yaparlar aynısını. d
- +1 yıl
Kadınları öldürenleri haklı bulan bir karaktersizle tartışamayacağım. Bir daha kimsenin görüşüne salça olma karaktersiz. İyi geceler
Soran+1 yılŞu cinayeti savunan arkadaşa hiçbir şey demeye gerek bile duymuyorum parmaklarıma yazık. Önceki ilişkimde tam anlattığın gibi olmuştu canım gibi davranıyordum o cidden çok kötüydü. Bu ilişkimde beni mutlu ediyor farklı hediyeler falan alıyor ama çiçek alamadı bir türlü.. 14 Şubat 'ta ben hediyemi alıp buluşurum ve gerçekten o hediye almazsa lafımı sokup ayrılırım. Dediğin gibi erkeklerr iyi kız olmak yaramıyor paralarını yemek gerekiyor. Eskiden bütün hesapları öğrenci harçlığımla kendim öderdim karşımdaki insan 5 para etmezdi. Ama şu yorumunla gözüm daha da bi açıldı. Sadece ara sıra bir şeyleri ben ödüyorum onlar da uygun fiyatlı içecekler vs. oluyor. Biz sevgili olalı 5 ay kadar oldu, o 3 kez hediye aldı ben henüz hiçbir şey almadım ona. Doğum günü için atkı örüyorum. Aslına öylesine günlerde de hediyeleşmeyi sürprizleri çok seven biriyim ama ne bileyim çok sık buluşamadığımız için denk gelmedim sanırım. Birkaç kez ufak hediye alıp normal günlerde verip ben sürprizleri çok severim senden de beklerim diye açıkça söyleyeceğim. Bir de daha önce ilişkisi olmadığı için hiç bilmiyor böyle şeyleri. Kafasına vura vura öğretmem falan gerekiyor galiba. Ama cidden bu ince düşünce konusu dışında çok iyi birisi...
- +1 yıl
Aferin kız böyle ol. İyiyse de bırakma ama nasıl davranması gerektiğini öğret gerekirse kafasına vura vura öğret. Patron sensin seni üzmesine de fırsat verme. Bırak o senin için birşeyler yapsın erkekler çabaladiklari kızlara değer verirler herşeyi ben yaparım kafasında olanları sevmezler
Soran+1 yılHep böyle olmak istiyorum ama bazen paragözmüşüm gibi düşünüp utanıyorum. Ama artık daha acımasız olacağım hahshd teşekkür ediyoruuummm 💖✨
- +1 yıl
Rica ederim ❤️ ama vicdan yapma paragözlük değil seninki sadece değerini göstermek. Hiçbir erkeğe acıma hepsi aldatıyor
Soran+1 yılArtık tamamen böyle düşüneceğim umarım etkileri olumlu olur 🥺❤️
- +1 yıl
İnşallah bacım ❤️
Sen al ona neden kalıplaşmış şekilde, sözde aşk yaşıyorsunuz ezbere...
06 Yorumla- +1 yıl
çiçek istedigini söylemiş KANKA ne alaka ya
Soran+1 yılAhaha gerçekten ne alaka? Ben ona almam demiyorum seve seve alırım ama benim istediğim onun içinden gelip bana alması
- +1 yıl
@patosr0lls ilk soruyu cevapladım?
- +1 yıl
ne diyon
- +1 yıl
@patosr0lls soru başlığını oku
+1 yılÇiçek alınca ne oluyor? Ben üzülürüm ölmüş çiçekleri görünce. Almıyor diye zorlamamak lazım hem
02 Yorumla
Soran+1 yılİlla ölmüşü olsun da demiyorum ki.. Saksıda da alabilir ya da ikimizin adına o da yetiştirebilir.. Ama buket çiçeği akıl edemeyenden bunları beklemem saçma olur.
- +1 yıl
Anladım. Değer verdiyini illa ki çiçek böcekle gösteren erkeklerden olmaya bilir de
Belki parası yoktur. ya da çiçek buketleri çok pahalıdır. Malum ekonomik kriz...:/
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka almıyo işte adam neyi zorluyosun 50 kere demişsin umursamamış gururunu geride bırakıp 50 kere daha söyleyecek misin
13 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde görüyorum kızlara sevgilileri alıyor. Ben de hevesleniyorum doğal olarak. Hayatımda hiç çiçek almadım. Gidip kendi kendime alacağım ama başkasının alması daha değerli. 1 çiçek için de sevdiğim biriyle aramı bozmak istemiyorum. Ama artık kafama çok taktım bilmiyorum hep bunu düşünüyorum..
Cevap sahibi+1 yıl50kere söylemişsin almıyorsa istemiyordur
Bundan sonra yaptığın her hareket senin lehine
Soran+1 yılBirdaha söyleme diyorsun yani.. Bir de bunu deneyelim bakalım
Devir ekonomi devri, 1 kg zeytin alsa çok daha iyi bence🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇiçekler pahalı ya ondan alamıyor heralde sende kendine çiçek al illa sevgilinin mi alması gerekiyor? 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılUcuzu da kabul.. Ayrıca parası olduğunu biliyorum onu zorlayacak bir şey değil ki bu. Tabii ki kendime alabilirim ama onun almasının anlamı farklı ya
Cevap sahibi+1 yılHımm haklısın sende erkek arkadaşın biraz öküzmüş kusura bakma
Bazisi sevmez ya bende mesela cicek alacagina baska bisey alsin😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOyuncak alıyor bana ya 😂 Biraz farklı şeyler alsın istiyorum, hep aynı şeyler olmasın..
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdun olduğu için almıyordur ya da cimri olduğundan almıyordur söylediğin halde almıyorsa.
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde ikisi de değil ama bilmiyorum ya. Daha önce hiç sevgilisi olmadığı için böyle şeyleri akıl edemiyor, illa bir şeyi söylemem lazım. Bunu istiyorum bana al diye net şekilde söylemem gerekiyor ya da normalde sevgililer böyle yapar diye öğretmem gerekiyor ama bazı şeyleri ben söylemeden de anlasın istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAlıştırmalısın o halde söyleye söyleye alışır, bazı şeylerin inceliğini anlar.
şu an ki durumun nedir? Bende aynı durumdayım çok kafaya takıyorum. İki kere söyledim alırım dedi almadı. Ama bu konuyu çok takıyorum. Sana çiçek aldı mı
00 Yorumla
+1 yılSaçmasapan şeylere takılmayın çiçek almıyo bilmem ne zjağöxlsmdk
02 Yorumla
Soran+1 yılYazınca gerçekten çok saçma duruyor ama hep istediğim için içimde kaldı :(
- +1 yıl
Bence ayrıl o maldan ondan bi halt olmaz apaçık belli etmişsin çünkü istediğini ve hoşuna gittiğini
Gizli Üye(18-24)+1 yılyorumların hepsini okudum durumu iyi olduğu halde almıyorsa sana para harcamak istemiyordur bence yoksa bir çiçek almak zor değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBütün hesapları o öder ben ara sıra öderim onda da aşırı şekilde zorlarım anca öyle. Kuyumcunun önünden geçerken gel sana altın künye yaptıralım falan diyor. Gerçi ben her seferinde gerek yok diyorum ama sanırım olur hadi alalım diye atlamam gerekiyor. Bundan sonra her bir şey alalım dediğinde atlayıp aldıracağım sonra da bana söylemeden sürpriz yap bunları falan diyeceğim. Anca böyle öğrenecek gibi..
+1 yılniye alsin kimsin ki sen
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisiyim :)
- +1 yıl
cicek alcak da nolcak gec bunlari kizim soy herifi sogana cevir sonra da vur kicina tekmeyi rahatina bak
Soran+1 yılNiye öyle diyorsun ya 😂 çok iyi biri onu kaybetmek istemiyorum
Belki parası yok. Zorlamanin anlamı yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılParası var biliyorum
Soran+1 yılAltın alıp biriktiriyor.. Tüm geleceğini benimle planlıyor sürekli evlilikten bahsediyor, henüz erken olmasına rağmen bütün ailesi biliyor.. Yani öyle bir şey olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılEvet sanırım haklısın biraz daha anlayışlı olmalıyım... Böyle sürekli çiçek beklemek yerine ara sıra içinden gelen bir hediye olursa onunla yetinmesini bilmeliyim. Umarım hep bu düşüncede kalabilirim, çok teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eski sevgilime her hafta birsey aliyordum aklina geliyordur bence sevgilinin o almiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ya. Onun da böyle düşünmesi için ne yapmalıyım? Pahalı hediyelerde gözüm yok tek istediğim beni düşünmesi. Evimin adresini istemişti bir şeyler göndermek için, kaç ay oldu hala bir şey göndermedi..
Romantik değil, kadın ruhundan anlamıyor ya da.
00 Yorumla
+1 yılYa cimri ya da hediye almasını bilmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmak istese alır bu kadar net
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çiçek sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederiiimmm
- +1 yıl
Rica ederim çiçek 🌹
Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Odun olabilir mi?
00 YorumlaAllah başka dert vermesin
00 Yorumla
+1 yılMal misin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sen?
+1 yılparasi yoktur belki
010 Yorumla
Soran+1 yılParasının olduğunu biliyorum :')
- +1 yıl
çiçeğe para harcamak istemiyo diye yorumladım ya da sana 🙁
Soran+1 yılLafını açınca ben sana en güzellerini alırım diyor ama :(
- +1 yıl
sadece lafta kalmış işte
- +1 yıl
hiç romantiklik yaptıgıı yok mu
Soran+1 yılNiye yapmayacağı bir şeye sürekli en güzelini yaparım diyip duruyor bunu anlamıyorum ben de.. Ben saçma buluyorum almam dese birdaha hiç söyleyip beklentiye girmem ama işte.. Romantikliği şöyle güzel laflar söylüyor, yan yanayken yüzümü okşayıp iltifatlar falan ediyor. Ayağım yere ulaşmadığında ayağını önüme koyup gel bas falan diyor ahshs bağcığımı bağlıyor, yapma dediğim şeyleri yapmıyor her şeye haklısın diyor hsjddh yani böyle yazınca çok romantik mükemmel erkek gibi görünüyor ama ne bileyim çiçeği o kadar kafama taktım ki bunların bile önüne geçiyor...
- +1 yıl
bunu onunla konusmaya ne dersin? ya da ucundan citlat anlayacagi sekilde kafandaki sorulari atarsin
- +1 yıl
biz buradakiler sadece tahminde bulabiliriz
Soran+1 yılBirçok kez çiçek muhabbeti açıp bir de üstüne niye almıyorsun diye sorarsam almasının hiçbir anlamı kalmaz ki :/ biraz daha bekleyim bari diyorum
- +1 yıl
bence bundan sonra almasını bekleme derim, sadece neden almadıgını ögren belki de yanlis anliyoruzdur
ben alırım sana
00 Yorumla
+1 yılSen belirt
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?