Alışveriş & Hediyeler Skechers ayakkabı aldım tahmin edin fiyatı kaç paraydı? Leader1d Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce çok mu verdim böyle bir ayakkabıya fiyatınıda söylim 1800 lira. Skechers Go Walk Arch Fit Erkek Skechers ayakkabı aldım tahmin edin fiyatı kaç paraydı? Cevapla Ayakkabı Soruları Erkek Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 662 cevap paylaştı. Normal bu marka genelde fiyatları bu ki geçen sezon felan puma ve skechers aldım toplam 2.700 felan idi 0 4 Yorumla Leader1d +1 yıl Kızlar pek begenmedi fiyat urunu degil diyorlar :D Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Valla rahat ayakkabı hafif tercih meselesi Yorumla Leader1d +1 yıl Aynen begendim zaten baya ama keske nike alsaydim dedim sonradan Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Valla kullan memnun kalırsın Nike adı var yani ama her markanın her modeli de iyi olmayabilir Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ayakkabılara hiç yüksek paralar veremiyorum ya çabuk eskitiyorum 😂 hayırlı olsun güzel ayakkabı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soru da fiyat sormuş , detayda fiyatı yazmış 😂 Ne koklayıp gelıyorsunuz ya siz 😂 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 643 cevap paylaştı. bedava verseler giymem ama aşırı rahat ayakkabı 0 0 Yorumla
Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benec değmez 0 3 Yorumla Leader1d +1 yıl Niye be rahat baya. Sence hangisini alsam değerdi? Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Yani bu ayakkabin ederi 800 niye 1800 verelim ki Yorumla Leader1d +1 yıl Doğru da ne alsaydım sence söylede belki onuda alırım :D Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 800 lira 0 5 Yorumla Leader1d +1 yıl Hayır 1800 :D Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Aaa 1000 lira eksik dedim owjzsi Yorumla Leader1d +1 yıl Evet :D Nasıl sence ayakkabı Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Değmez Yorumla Leader1d +1 yıl Niye ki Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 821 cevap paylaştı. 650 tl civarı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölsem gene almam 1.800 e 0 15 Yorumla Leader1d +1 yıl Allah korusun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye aldın ki bunu başka yok muydu düz taban beyaz Yorumla Leader1d +1 yıl İş yerinde giymek için aldım aslında.. Siyah olsun istiyorlar ful Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım yapacak bir şey almışsın artık rahat mi bari🤔 Yorumla Leader1d +1 yıl Baya rahat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm o zaman güle güle eskit Yorumla Leader1d +1 yıl 2 aya kalmaz yeni alirim ben yine 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çabuk eskir mi diyorsun Yorumla Leader1d +1 yıl Ben bi ayakkabıyı en fazla 5 ay giyiyiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim Yorumla Leader1d +1 yıl Eklesene beni merak rttim seni :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bu merak normal insanim🤪 Yorumla Leader1d +1 yıl Ekle gitsin bende insanim korkma 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç sorma baştan aşağı titremeye başladım korkudan Yorumla Leader1d +1 yıl Ekleme o zaman boş ver bende yatim yarin is var bb sjsjj Yorumla
cokistiyoruum Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Değmez buna 0 1 Yorumla Leader1d +1 yıl Ne alsaydım? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal bu marka genelde fiyatları bu ki geçen sezon felan puma ve skechers aldım toplam 2.700 felan idi
Kızlar pek begenmedi fiyat urunu degil diyorlar :D
Valla rahat ayakkabı hafif tercih meselesi
Aynen begendim zaten baya ama keske nike alsaydim dedim sonradan
Valla kullan memnun kalırsın Nike adı var yani ama her markanın her modeli de iyi olmayabilir
ayakkabılara hiç yüksek paralar veremiyorum ya çabuk eskitiyorum 😂 hayırlı olsun güzel ayakkabı
Soru da fiyat sormuş , detayda fiyatı yazmış 😂
Ne koklayıp gelıyorsunuz ya siz 😂
bedava verseler giymem ama aşırı rahat ayakkabı
Benec değmez
Niye be rahat baya. Sence hangisini alsam değerdi?
Yani bu ayakkabin ederi 800 niye 1800 verelim ki
Doğru da ne alsaydım sence söylede belki onuda alırım :D
800 lira
Hayır 1800 :D
Aaa 1000 lira eksik dedim owjzsi
Evet :D Nasıl sence ayakkabı
Değmez
Niye ki
650 tl civarı
Ölsem gene almam 1.800 e
Allah korusun :D
Niye aldın ki bunu başka yok muydu düz taban beyaz