merhaba ikinci el eşya almaya nasıl bakıyorsunuz daha önce ikinci el eşya aldınız mı koltuk TV dolap veya herhangi bir şey

merhaba ikinci el eşya almaya nasıl bakıyorsunuz daha önce ikinci el eşya aldınız mı koltuk TV dolap veya herhangi bir şey

Hayır hiç ikinci el kullanmadım. Ama ben kendi eşyalarımdan kullanılabilir olanları ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak çok verdim ve halen fırsat buldukça veriyorum. En son çelik tencere setim vardı onu sapasağlam iken eksiksiz şekilde başka bir ihtiyaç sahibine hediye ettim. Kullandığım şey diye de söyledim çok da memnun kaldı. Ondan önce dr elektrik süpürgesi almıştım, toz torbasız diye eşimin temizlik takıntısı yüzünden hiç kullanmayınca, bir ay donra bir başka şikeye hediye ettim ve kendimize toz torbalı bir yeni süpürse aldım.
Çevremde dolap uygulaması ilke çok giysi eşya makyaj ürünleri çanta hatta ayakkabı satanlar var. Bir genç doktor kullandığı marka kremi bile ikinci el olarak sattı dedi, hayret ettim.
Tabi siz de ikinci el eşya alanilirsiniz. Bu ekonomik sıkıntılı dönemde atılmadın bir başkasınkıllandım. Bu da bir milli servet. Ancak ben kozmetik, ilaç ve ayakkabı, iç çamaşırı gibi tenle direkt temas içeren ürünlerin alınınız satılmasına ya da hediye olarak ya da bağış olarak verilmesine taraftar değilim çünkü sağlıklı olmayabilir. Sevgiyle kalın. Seviliyorsunuz efendim. 😎
Alıyorum, ama tam bir lanetim. Tamamen ilandan tanıyabildiğimiz için ürünü, gittiğimde de didik didik inceliyorum. İlanda yazılanlarla çelişen bir durumu varsa, konuşmuyorum bile. Bırakıp dönüyorum. Önce, güven olacak alış-verişte. Almadan önce, ürünü tanımak adına biraz araştırma yaparak gitmeniz, sizin için daha iyidir.
İkinci el bir şey almam şimdiye kadar da almadım almamda napayım başkasının kullandığı eşyayı gider yenisini alırım kullanırım çok daha iyi temiz olsa bile almam biz ikinci el hiçbir eşya ya da eşyayı eve sokmuyoruz sokmayızda yenileri varken çok daha güzel iyileri var mı ikinci el eşya ya da eşyalar kalsın ben istemem insanın başı belaya da girebilir giriyordu ikinci eşya ya da eşyalar yüzünden insanlar maf oluyor ne hala geliyor ikinci eşya almakta kullanmakta iyi değil hiçbir şekilde.
Daha önce aldım da sattım da. Bazı eşyalara fazla para vermeyi gerekli görmüyorum. Ülkemizde buna pek sıcak bakılmazken yurt dışında bu çok yaygin. ulkemizde ogrenciler ikinci el kullanir genelde.
Cevap
12Cevap
Almazdım
Başkasının kullandığı eşyayı kullanamamm hiç tanımadığım birisininseee hiç hiç kullanamamm. Temiz olsun yeni olsun :)
Normal bakarım ya bi sorun yoksa kullanımda alınabilir yani
Alacağınız ikinci el eşya zaten iş görseydi satmazlardi diye düşünüyorum ben karşıyım
Temiz ve kullanımını kaybetmemişse alırım ikinci el araç alınabiliyorsa eşyada alınabilir...
Hiçbir şeyin ikinci elini almam huyum değil illa ambalajı olacak
Alma özellikle araç veya teknoloji olarak
teknolojik alet almam
Maddi durum sıkıntılıysa alınabilir
Antika olursa bir ihtimal
Alirim en temiz kullanilmissa neden alinmasin
sağlamsa temizse neden olmasın
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?