Evet 👍🏿
Hayır 🤔
Fikrim yok 🤷♀️
Başka bir şey yazıcam 😆
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yatak, koltuk tarzı şeyler almam diye tasarlıyordum ama düşündükçe bir tiksinti geldi yanlış anlaşılmasın tabi de buzdolabı, fırın, ocak tarzı şeyleri de alamam alabileceğim bir şey aklıma da gelmedi. Ya ben kimseden ödünç eşya almıyorum ki 2. el hiç alamam.
Çoğunlukla sıfır eşya kullanırız. Bazı akrabalarımız, daha önceden kullandıklarını bize verince çok az 2. el eşya kullandığımız oldu. Kesinlikle spotçudan 2. el eşya almadık.
Tarihi değeri olan vazo, lambalı radyo, gramofon alırım. Hatta rn son 5 1 ses sistemi aldım ve yenisinin üçte biri fiyatına. Gayet de memnunum.
Öğrenciyken aldım bunda sakınca yok ama şimdi sanmıyorum
Cevap
10Cevap
Eşyanın kalite ve kullanışına göre tabikide alırım. Bizim 2 ayrı yerde evimiz var ee sürekli ordan oraya taşımak çok zor oluyo bunun içinde az kullandığımız eve 2. El bir sürü şey aldık. Görünüşte sıfır gibi herşey. Bence sorun yok.
Bu zamana kadar almadım ama almam gerekirse alırım. Bazı ürünlerde nostaljik gramafon gibi ürünlerde mesela almak zorunda kalabilir alırsın. Ama sıfırını alabileceğim bir ürünse sıfırını alırım.
Ne alacağıma bağlı. Süs eşyası, telefon laptop vs alırım ama kıyafet yatak vs almam
Öğrencilikte bekar evinde kalanların ve yine yalnız yaşayanların çoğu bunu yapar :-) Ben de yaptım.
Hiç kullanılmamış ikinci eşya olarak satılan kaliteli ürünler var, alabilirim 🌺
Alırım ben mütevazi yaşamayı severim fazla lüKS göt kaldırır bana olmaz demeyin oluyor :D
Bazıları 0 alıp az kullaniyor satmak zorunda kalıyor o şekilde alırım çok eski 2. El eşya almam
Sıfır gibiyse ve dibim düştüyse alırım nolcak sanki
2. el eşyaların yaşanmışlıkları olduğu için daha çok merak uyandırıcı bence :)
Maddi gücüm yetmezse ama Şu an almam kanks
Maddi gücüme bağlı
Almam
Öğrenciyken belki diğer türlü almam
Almam
İkinci el külotlu çoraba bayılırım :)
Oyle şey mi var ya tobe tobe
@Tijuanzi16 var tabi inan ben çok aldım acayip ayak bacak ve çoeap fetişim var
İlginç gerçekten dbdjjf
@Tijuanzi16 yani erkeklerin %90 nı sever
Valla beni yüzde 10 luk kısma yaz bazıları file bile seviyor file nedir ya
@Tijuanzi16 beni asıl cezbeden bacağı ve ayağı parlak göstermesi ve ona sinem o eşsiz ten kokusu kendimi kaybediyorum
Tuhafmis
@Tijuanzi16 bilmem ben çok mutluyum en çok zevk aldım şeylerdir
Hayır almam
Alırim
Alirim duruma gore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?