şasede işlem olup olmaması önemli değil önden 3 değişen her zaman tehlikelidir kumar oynamak gibi bir şey yaparsın. Bu 3 parça tek kazada mı değişmiş yoksa farklı zamanlarda yapılan kazalardamı değişmiş, farklı kazalarsa araba 3 defa motordan darbe almış ve zaten değişen olacak kadar sert bir kaza yapıldıysa o motor ileri doğru aniden kayıyor mekanik parçalar borular vs. her şey anlık olarak ileri atıyor kendini ordan bi hasar oluşuyor motorda ve bunu 3 defa tekrarladığını düşün 3 parça değiştiği için, hadi diyelim aynı zamanda değişti buda kötü demekki 3 parça değişecek şekilde sert bir darbe aldı motor daha kötü esnedi yerinden, ön üç parça hariç yani ön iki çamurluk ve motor kaputu hariç diğer yerlerden değişen olup olmaması çok önemli değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendin ezpertize götür baktır alacaksan rapor var diyenlere inanma
Alınır mı panel vs değişmiş
Niye alınmasın fiyatı da ona göredir ama dediğim gibi expertizi kendin yaptırmadan alana
mümkünse arabanın önden değişeni varsa o arabayı almayın, motor bir kere darbe alınca uzun vadede çok sıkıntı çıkartıyor
Şasede işlem vs yok diyorlar
şasede işlem olup olmaması önemli değil önden 3 değişen her zaman tehlikelidir kumar oynamak gibi bir şey yaparsın. Bu 3 parça tek kazada mı değişmiş yoksa farklı zamanlarda yapılan kazalardamı değişmiş, farklı kazalarsa araba 3 defa motordan darbe almış ve zaten değişen olacak kadar sert bir kaza yapıldıysa o motor ileri doğru aniden kayıyor mekanik parçalar borular vs. her şey anlık olarak ileri atıyor kendini ordan bi hasar oluşuyor motorda ve bunu 3 defa tekrarladığını düşün 3 parça değiştiği için, hadi diyelim aynı zamanda değişti buda kötü demekki 3 parça değişecek şekilde sert bir darbe aldı motor daha kötü esnedi yerinden, ön üç parça hariç yani ön iki çamurluk ve motor kaputu hariç diğer yerlerden değişen olup olmaması çok önemli değil
Aranmba narka model km para hasar kaydi ne
Bilmem , hiç. araba almadım 🤔
Değişenlerin ne olduğuna bağlı.
Ön 3 parça diyorum ya. Sağ sol çamurluk kaput
Vurmuş arabayı ama nasıl onu ekspertize göstermek lazım.
Sen olsan alır mısın
Ekspertiz raporuna göre karar veririm. Hava yastıkları açılacak kadar hasar almışsa alınmaz.
Onu bilmiyorum ama radyatöre kadar değişmiş ön panel değişmiş heralde
O zaman alınmaz bence
Alınmaz tramer ne
Şasede işlem yok diyor ama
Alınmaz tramer ne