Alışveriş & Hediyeler Kargo beklemek neye benzer? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gratis'e giren sevgiliyi beklemeye benzer bence, sabır taşı olsan çatlarsın 😃 Kargo beklemek neye benzer? Cevapla Kargo Soruları Gratis Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Çok uzun sürer ve sıkıcı 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Siparis yolda yazısını görünce pc bası ben cv: 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Akdjfks Yorumla
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tam s. ctığın ana denk getirmemek için üstün bir çaba ve gayrete benzer. Canlı takibi olmayan kargolar ölsün ulen. Olmadık anda çıkıp geliyorlar. Böyle saçma şey olmaz. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. sanki hiç gelmeyecek olan bir şeye benziyorHZ Eyyub sabrı lazım beklemek için kdflgmd :D 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Aynen ajdhfks Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kargo beklerken bende böyle oluyorum. Hiç sakin kalamıyorum. 😅 1 0 Yorumla
gerehe3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bir bebeğin gece ve gün içinde anne ve babasının heyecanla gelmesini beklemesine benzer. 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Valla götürüp verince kapıda bekliyorlar, demek ki mutluluk verici bir şey 0 0 Yorumla
ArdaKalanlardan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Eski sevgiliyi beklemeye benziyor ikisi de en olmadık zamanlarda geliyor. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı. Transfer beklemek gibi 😄 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maaş gününü beklemeye sjjs 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Sevdigin birinden kargo beklemek cok guzel 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşk yolu beklemeye kdkkdk 0 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel bir bekleme 😂 0 5 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Neresi güzel ya :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sonu güzel olacak bir bekleme hemen ayağına gelemez ne kadar inkâr etsen de Yorumla вιтєχєи +1 yıl Olmass hemen ayağıma gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha profil bayağı iyi bu arada Yorumla вιтєχєи +1 yıl Tenks. Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her Araba sesinde camdan bakmak 😂 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Ay çok güzel oluyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok uzun sürer ve sıkıcı
Siparis yolda yazısını görünce pc bası ben cv:
Akdjfks
Tam s. ctığın ana denk getirmemek için üstün bir çaba ve gayrete benzer. Canlı takibi olmayan kargolar ölsün ulen. Olmadık anda çıkıp geliyorlar. Böyle saçma şey olmaz.
sanki hiç gelmeyecek olan bir şeye benziyor
HZ Eyyub sabrı lazım beklemek için kdflgmd :D
Aynen ajdhfks
Kargo beklerken bende böyle oluyorum. Hiç sakin kalamıyorum. 😅
Bir bebeğin gece ve gün içinde anne ve babasının heyecanla gelmesini beklemesine benzer.
Valla götürüp verince kapıda bekliyorlar, demek ki mutluluk verici bir şey
Eski sevgiliyi beklemeye benziyor ikisi de en olmadık zamanlarda geliyor.
Transfer beklemek gibi 😄
Maaş gününü beklemeye sjjs
Sevdigin birinden kargo beklemek cok guzel
Resmen sevdiğini beklemek gibi
Aşk yolu beklemeye kdkkdk
Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
Çok güzel bir bekleme 😂
Neresi güzel ya :d
Yani sonu güzel olacak bir bekleme hemen ayağına gelemez ne kadar inkâr etsen de
Olmass hemen ayağıma gelsin
Hahahaha profil bayağı iyi bu arada
Tenks.
Her Araba sesinde camdan bakmak 😂
Ay çok güzel oluyo