@öylesine57 iyi akşamlar, siteye yeni üye oldum. bir şey sordum da sanırım konuyu yanlış seçtim diye kaldırıldı ve soru hakkım bitti. sana sorsam yardımcı olur musun? xperim yetmiyormuş mesaj atamadım. mesaj kutum açık ulaşır mısın? bu arada şimdiden teşekkürler.
selam bikaç görüşünü okudum xperimden dolayı mesaj atamadım ama çok duygusal bi insan değilsin anladığım kadarıyla, senden bir konuda fikir alabilir miyim?
harf olatini duydum ama incelemedim bura da demek istediim sey belki pahali ama elektirik tasarufulusu olmasina cok dikkat et gercekten sen 3 5 seneye onun yaptigi tasarufla bedveye gelmis olur o cihaz sana neyse baktim da kutun kapali yazmadim fikrlesmekmistersen beerim her zman
Benim daha önceki makinamda bosch'du 20yıl önce almıştım. Msrkabın güvenilirliği önemli. Biz büyük buzdolabı istiyorduk fiyat olarak diğerlerinden fazla olabilir ama bu markadan şaşmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
@öylesine57 iyi akşamlar, siteye yeni üye oldum. bir şey sordum da sanırım konuyu yanlış seçtim diye kaldırıldı ve soru hakkım bitti. sana sorsam yardımcı olur musun? xperim yetmiyormuş mesaj atamadım. mesaj kutum açık ulaşır mısın? bu arada şimdiden teşekkürler.
Burdaň sorabilirsin
Samsung ‘un güzel ürünleri var ya da Beko ikisinden birisi diğer markalara bulaşmayın. Hele ki Vestel’e sakın sakın
Vestele niye oyle dediniz ogrenebilirmiyim
Tecrübe diyelim 🤪 telefon almıştım 1 ay kullanmadım
En önemlisi çamaşır makinası. Bulaşığı elle de yıkarsın.
Ve buzdolabı
Hangi marka onerirsin
Arçelik alma
Neden
İyi değil ya. Hemen bozuluyor
Tesekkur ederimm❣️
Rica ederim
Çamaşır makinesini 8,9 kiloluk alın şimdi 5 kilo yeter diyorsunuz çocuklar olunca küçük geliyor.
Tesekkur ederim
Özel yaptırmak en iyisi bence eve göre yaptırılmalı
selam bikaç görüşünü okudum xperimden dolayı mesaj atamadım ama çok duygusal bi insan değilsin anladığım kadarıyla, senden bir konuda fikir alabilir miyim?
Fakir alın evinizi şımartın
Kurutma makinesi kesinlikle
Dünyanın en boş icadı.
Ne alaka kış kıyamet kalorifer üzerinde çamaşır mi kurutucaz atıyorsun 7 8 kg çamaşırı 3 saatte oh mis bitti
Ya gözünü seveyim 3 saat sonrası çamaşıra verdiği zararıda gör. Belki 1saatte kurutsa alırdım 😂
Bence çok faydalı jdfjf
İnşallah evdekiler bende n bunu talep etmezler. İki tane balkon var assınlar😂
Kurutma makinesi alir mısınız eve heyyoo fkfif
Duymadılar televizyonun sesi çok açık😂😂😂
a+++ Olmasina cok dikkat et
Bi yere sorduk a+ olayi artik kalkti a b c d e f seklinde ifade ediliyor dedi dogrumu acaba
harf olatini duydum ama incelemedim bura da demek istediim sey belki pahali ama elektirik tasarufulusu olmasina cok dikkat et gercekten sen 3 5 seneye onun yaptigi tasarufla bedveye gelmis olur o cihaz sana neyse baktim da kutun kapali yazmadim fikrlesmekmistersen beerim her zman
Tamam tesekkur ederim☺️
her zman ne demek
Ben yeni aldım bosch çok memnunum
Ne kadara aldin
7ay oluyor xl buzdolabı 11500 çamaşır 10kg 4500 ya şimdi daha pahalıdır
Buzdolabi alirken neye dikkat ettiniz tam olarak neye bakacagimizi kestiremedik de
Benim daha önceki makinamda bosch'du 20yıl önce almıştım. Msrkabın güvenilirliği önemli. Biz büyük buzdolabı istiyorduk fiyat olarak diğerlerinden fazla olabilir ama bu markadan şaşmam
Tesekkur ederim
Ben teşekkür ederim. Mutluluklar💐
🧚☺️
Arçelik ya da Beko' dan yürü derim.
Samsung bosh arcelik
Tesekkur ederim
Çeyiz paketi al uygun fiyatlı oluyor
Surekli oluyormu suwn bulamadikda
Araştırın bulursunuz
Nasıl bilgi istiyosun
Ozellikle marka onerisi her kafadan farkli marka cikiyor
Tamm bütün hepsiyle ilgili bilgi verebilirim yaz bana