Alışveriş & Hediyeler Sizce bir lip glossa 150₺ verilir mi? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Paraya kıydım aldım biraz içim yanıyor ama olsun değer dkdğcncğxnxkSiz bu kadar para verirmiydiniz? Sizce bir lip glossa 150₺ verilir mi? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence verilir 1 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 150 verebilirim de dudağa benzer renklerin üstünde parlaklık veren 4 glossa 599 veremem :( 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 790 cevap paylaştı. Hayatı yaşa ama iyi yaşa, ileri yaşta sağlık için paraya kiyiyorsun. 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Balm alsan zaten parlıyor ben sürünce kiraz gibi oluyor dudaklarım 😂😂 kuruyunca sürüyom tabi 1 0 Yorumla
StarThief Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aga bu kızlar çok masraflı ya slkdjdnx 1 3 Yorumla ashleyww +1 yıl Malesef🥹 Yorumla StarThief +1 yıl maalesef diyo birde Yorumla ashleyww +1 yıl E öyle Yorumla
Tttttttatatatat Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 150 den aşağı ruj yokki bence iyi yapmışsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kikoyu beğendin miii🤩 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de alıcam da çekindim bazen önermiyorlar ondan ahahak bu arada profilin ne kadar güzel❣️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence verilir
150 verebilirim de dudağa benzer renklerin üstünde parlaklık veren 4 glossa 599 veremem :(
Hayatı yaşa ama iyi yaşa, ileri yaşta sağlık için paraya kiyiyorsun.
Balm alsan zaten parlıyor ben sürünce kiraz gibi oluyor dudaklarım 😂😂 kuruyunca sürüyom tabi
İyi yapmissin harca kiz
Sevdiğin birşeyse verilir
Aga bu kızlar çok masraflı ya slkdjdnx
Malesef🥹
maalesef diyo birde
E öyle
Dün 15 bine telefon aldım sen düşün
150 den aşağı ruj yokki bence iyi yapmışsın
Verilir
Bem veremem
Kikoyu beğendin miii🤩
Evet
Ben de alıcam da çekindim bazen önermiyorlar ondan ahahak bu arada profilin ne kadar güzel❣️