Alışveriş & Hediyeler İndirim kampanyalardan yararlanabiliyor musunuz? 06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 💝 Malum, hayat oldukça pahalı ve ihtiyaçlar bitmiyor. Bu durumda gözümüz kampanyalarda değil mi.Siz en son indirim kampanyasından ne aldınız? 😎 İndirim kampanyalardan yararlanabiliyor musunuz? Cevapla Kamp Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Yararlanmıyorum 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Denk gelmediğinden mi, gerekli görmediğinden mi? u Barış_LonelyForever +1 yıl Üşengecim uğraşmak istemediğim için
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Genelde marketlerde çamaşır deterjanı stoku yaparım, indirim olunca. 2 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Eee detarjansız olmaz. 😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 100 liralık ürünü 200 liraya çıkartıyorlar sonra %50 indirim var deyip150 liraya satıyorlar kapitalizmin muridleride buna inanıyor ve tüketim yaparak dini vecibelerini yerine getiriyorlar avmlerde ve dijital platformlarda... 2 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Çok haklısınız. O yüzden mutlaka emsallerinin fiyatlarına da başka mağaza ve başka platformlardan bakmak lazım. 😎 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayir yararlanmiyorum 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Ya çok zenginsin ya da rahat. 😃 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı. Unutuyorum, aklıma alışveriş yaparken gelmiyor 🤭 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Olur öyle şeyler. 😎 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Yani. En son kristal taşlı fular almıştım abi. 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Güle güle iyi günlerde kıllan melek kardeşim. 🧚♀️ 🤗🌸 ángelsinalasyocéano +1 yıl Tabi ki Smalı bir melek için yapılan organizasyonda teşekkür ederim abi :)
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Lip balm 1 3 Yorumla 06romeo +1 yıl Güzelll, dudak kremi önemli. Dudaklarımıza iyi bakmalıyız değil mi. 😊 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla 06romeo +1 yıl Dudak bu. Her zaman her yerde lazım. 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yararlanmıyorum
Denk gelmediğinden mi, gerekli görmediğinden mi?
Üşengecim uğraşmak istemediğim için
Genelde marketlerde çamaşır deterjanı stoku yaparım, indirim olunca.
Eee detarjansız olmaz. 😃
100 liralık ürünü 200 liraya çıkartıyorlar sonra %50 indirim var deyip150 liraya satıyorlar kapitalizmin muridleride buna inanıyor ve tüketim yaparak dini vecibelerini yerine getiriyorlar avmlerde ve dijital platformlarda...
Çok haklısınız. O yüzden mutlaka emsallerinin fiyatlarına da başka mağaza ve başka platformlardan bakmak lazım. 😎
Hayir yararlanmiyorum
Ya çok zenginsin ya da rahat. 😃
Unutuyorum, aklıma alışveriş yaparken gelmiyor 🤭
Olur öyle şeyler. 😎
Yani. En son kristal taşlı fular almıştım abi.
Güle güle iyi günlerde kıllan melek kardeşim. 🧚♀️ 🤗🌸
Tabi ki Smalı bir melek için yapılan organizasyonda teşekkür ederim abi :)
Lip balm
Güzelll, dudak kremi önemli. Dudaklarımıza iyi bakmalıyız değil mi. 😊
Kesinlikle öyle
Dudak bu. Her zaman her yerde lazım. 😃