Alışveriş & Hediyeler Hafta sonunu alışveriş yapmadan bitirebildiniz mi? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hafta sonunu alışverişe mi ayırdınız yoksa alışverişten uzak bir 2 gün mü geçirdiniz? Hafta sonunu alışveriş yapmadan bitirebildiniz mi? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 +1 yıl Eveeett, bu benim için büyük bir başarı ama bitirdim valla :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bitirebilirim 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Hafta sonu alışveriş yapmayı pek sevmem zaten...Her yer kalabalık oluyor.Hafta içi alışveriş yaparım genellikle.Etrafta az insan ve sakinlik varken severim alışveriş yapmayı. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hayır bitiremedim maalesef yine para harcadım 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Günü alışveriş yapmadan bitirebilen var mı 🤣 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yok yapıyorum illa yine aldım birkaç biseycik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eveeett, bu benim için büyük bir başarı ama bitirdim valla :D
Bitirebilirim
Hafta sonu alışveriş yapmayı pek sevmem zaten...
Her yer kalabalık oluyor.
Hafta içi alışveriş yaparım genellikle.
Etrafta az insan ve sakinlik varken severim alışveriş yapmayı.
gene aldım bişiler :)
Hayır bitiremedim maalesef yine para harcadım
Günü alışveriş yapmadan bitirebilen var mı 🤣
Yok yapıyorum illa yine aldım birkaç biseycik
sana bir iş teklifi sunmak istiyorum ben
deli alışveriş yaptım..
Hayır
Yaptım alışveriş
Ooooo bitiririm tabe dbdbbdbxb
Nerde yine bi sürü para harcadik
Bıtırdık kanks
Yaptım tabii.