AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Trendyol da satış yapman için fatura kesmen lazım , vergi mükellefi olman lazım.. letgo da ve dolap uygulamasında satabilirsin
Denedim olmuyor gören oluyor alan olmuyor böyle tersi olucak bir uygulama yokmu alan olsa
@aynuya tam tersi derken
Lif patik oyuncak gibi şeylerse nereye koyarsan koy zpr satarsın
Asya tarzı minimalist şeyler bu sıralar çok satıyo o tarz el yapımı ürünlere yönelirsen trendyolda satış yaparsın bence
https://miamano.com/collections/dena-kece-igneleme
Bunları yapıyorum
Tatlım senin yaptığın ürünler emek sabır işi bunlara 400tl verecek çok az kişi kaldı yerine dijital baskıları tercih ediyorlar daha az maliyete seri üretim yapacağın şeyler seç.
Mesela değişik şekillere sahip çerçeveler boyasız tahta raflar masalar gibi daha kore tarzı ya da minimal çiçekler vazolar gibi
Bunlar artık satmıyo insanlar açlıkla boğuşurken bir yastığa 400 tl vermez ama sen 200tlye mal olan bir masayı 250 tlye satışa koyarsan uygun bulup alır ya da düz basit bir vazo içine koyulan bir iki ayçiçeği ya da küçük kır çiçekleriyle yine düşük maliyette üretip çok kar koymadan satışa çıkarırsan hızlı satmaya başlarsın
Soylediklerinize bende katılıyorum ama bu işi çok severek yapıyorum ve gerçekten çok büyük sabır ve emek istiyor o yüzden daha uyguna satmak emegime yazık eder :) talep var ama dediğiniz gibi insanlarda ekonomik güç yok
Büyük emek verildiği için ucuza satılmaz insanların alım gücü düşük otomatik olarak daha az emek isteyen düşük bütçeyle yapılacak şeylere yönelip insanların bütçesine uygun fiyatlara satman senin için daha iyi olur. Hobi olarak yapmaya devam edersin bir gün ekonomi düzelirse satışa çıkarırsın biz de alırız kdmfğskf başka çare yok
Yaptığın şeye saygısızlık olarak algılamanı istemem ama artık emek işi satmıyo basit şeyler çok satıyo geçim sıkıntısıyla satış yapıyorsan arz talep dengesine uyman gerekir her dönem
Çok şükür bir isim var biraz hobi gibi yapıyorum ama insan kazançta sağlasa en azından malzemem çıkar diyor , yurt dışında vs çok talep gören insanlara ilginç gelen bir şey bu oraya da aracı bulamadim sanırım hep hobi olarak kalacak :)
Profesyonel biriyle çalışmazsan onun altından kalkamazsın ama iyi bi araştırmayla küçük çapta başlanabilir
Dolap ve gardrops olabilir
Ne satıyorsun göre bilir miyim
El işi vazo satıyorum soda şişesi cinsi ama çok güzel ve kullanışlı dir istersen sana özelden gösterip satabilirim