Alışveriş & Hediyeler Asla ucuzunu almam dediğiniz neler var? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben özellikle teknolojik ürünlerin ucuz olsun diye düşük kalitede tercih edilmesini doğru bulmuyorum. Herhalde bir tek ucuzunu almam dediğim o var. Asla ucuzunu almam dediğiniz neler var? Cevapla En Ucuz Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bilgisayar 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl katılıyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Elektronik ürünler konusunda katılmıyorum. Tplink Türkiye’de satılmaya başladığında ucuzdu, zyxel ve airties Türkiye’de piyasanın lideriydi. Şimdi tplink en çok satan modem sırasında. Herkes bir şansı hak eder 😃 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl uygun ve kaliteli olma olayı farklı ama, benim bahsettiğim ucuzluk kaliteden yoksun olan Yorumla Onuradr +1 yıl Ben örneğimi verdim. Düşünmek sizi kaldı. Sertifikalı e-ticaret uzmanı olarak yorumluyorum. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Teknolojık cihazlar , işimle ilgili takım taklavat ve ayakkabı 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl teknoloji bence de ucuza gelmez ya Yorumla
_Snowflake_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ayakkabı. Hem sağlık için hemde kalitesiz ayakkabı çok dikkat çekiyor itici duruyor bence 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl kesinlikle katılıyorum Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Teknolojik aletleri Ucuz almam ha ucuza getiririm o ayrı, telefonlarda lite olan hiç bir şey almam 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl bence de en mantıklısı Yorumla
Sıkıldımöylesine Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Benimde teknolojik ürünler icin öyle kalitelisini alirim gerekirse cok para olsun 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl katılıyorum kesinlikle Yorumla
meelisssaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Hiç bir şeyin ucuzunu almam 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl ne güzel ya Yorumla
Pastacıkız_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cildime sürdüğüm/değen ürünler 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl evet katılıyorum Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ped ve teknolojik ürünler 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl kesinliklee Yorumla
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl insan 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl oooooo güzel laf Yorumla Sakaprensi +1 yıl insanın ucuzu olmamalı Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Prezervatif 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl mantıklı Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Hatun 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl yorumsuz Yorumla arasreis02 +1 yıl Burada değerin ekonomi olmadığı anlaşılmıştır umarım Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ayakkabı. 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl kesinlikle doğru karar Yorumla
Zülfü023 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Kulaklık 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl evet ya en mantıklısı, asla değmez çünkü Yorumla Zülfü023 +1 yıl 20 ₺ lik kulaklık aldım 20 gün çalıştı 😂 Yorumla
feyziiihüsnü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Araba 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl ucuzunu da alamıyoruz ki artık Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Bu doğru Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Etttttttt 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl mantıklı Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Teknolojik ürünler. 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl bence de Yorumla
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Mazot 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl sanki alınabiliyomuş gibi :D Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Gıdım gıdım alınıyor Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Nefes 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl hahahha süper Yorumla
SssizzGrültü Takip Et Xper 4 Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Kulaklık 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl evet ya ucuzu asla uzun ömürlü olmuyo zaten Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çanta 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl çanta ben önemsemem ya çok Yorumla
sağlikciibayaan Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ayakkabı çanta 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl ayakkabının bence de ucuzu alınmaz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bilgisayar
katılıyorum
Teşekkürler
Elektronik ürünler konusunda katılmıyorum. Tplink Türkiye’de satılmaya başladığında ucuzdu, zyxel ve airties Türkiye’de piyasanın lideriydi. Şimdi tplink en çok satan modem sırasında. Herkes bir şansı hak eder 😃
uygun ve kaliteli olma olayı farklı ama, benim bahsettiğim ucuzluk kaliteden yoksun olan
Ben örneğimi verdim. Düşünmek sizi kaldı. Sertifikalı e-ticaret uzmanı olarak yorumluyorum.
Teknolojık cihazlar , işimle ilgili takım taklavat ve ayakkabı
teknoloji bence de ucuza gelmez ya
Ayakkabı.
Hem sağlık için hemde kalitesiz ayakkabı çok dikkat çekiyor itici duruyor bence
kesinlikle katılıyorum
Teknolojik aletleri Ucuz almam ha ucuza getiririm o ayrı, telefonlarda lite olan hiç bir şey almam
bence de en mantıklısı
Benimde teknolojik ürünler icin öyle kalitelisini alirim gerekirse cok para olsun
katılıyorum kesinlikle
Hiç bir şeyin ucuzunu almam
ne güzel ya
Cildime sürdüğüm/değen ürünler
evet katılıyorum
Ped ve teknolojik ürünler
kesinliklee
insan
oooooo güzel laf
insanın ucuzu olmamalı
Prezervatif
mantıklı