Alışveriş & Hediyeler Kendinize hediye alıp ufak sürprizler yapar mısınız🙈? hasretinesiri Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kendinizi şımartın ya kimsenin bana alacagi yoktu gördüm daha önce denemedim hiç dedim neden almiyayim kendime hediye aldim oturup yiyecem ama içindeki brownisi enfes 🙊deneyin derim Kendinize hediye alıp ufak sürprizler yapar mısınız🙈? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yani durumum varsa alışveriş yaparım insan mutlu oluyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kendime hediye almıyorum 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl alırım evet hatta bir hediye beğendim ama bakalım karar veremedim daha 0 1 Yorumla hasretinesiri +1 yıl Ayy bide o var bakip karar verememek daha kotu😅🙊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaşın olmak istiyorum eğer sakıncası yoksa 😊 ama sana yazamiyorum ( 0 6 Yorumla hasretinesiri +1 yıl Gizli kullanicisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yazamiyorum ki Yorumla hasretinesiri +1 yıl Kullanici adin hic yabanci gelmiyo daha once hic konuşmuş muyduk? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤔🤔🤔 Yorumla
LucasQuantro Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Merhaba rahatsız ediyorum ben penisimi kısa buluyorum fotoğraf atsam nasıl olduğunu söyler misin lütfen 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Eskiden yapardım artık heves de kalmadı 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar