Alışveriş & Hediyeler İnternetten satın aldığınız en saçma şey neydi? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben şarj kablom için koruyucu almıştım ama takmayı bırakın elime aldığım anda bile yırtılmıştı. :D Sizin internetten satın aldığınız en saçma şey neydi? İnternetten satın aldığınız en saçma şey neydi? Cevapla İnternet Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Saçma bir şey almamıştım 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Saç tost makinası gereksiz sanki her dk yapcakmış gibi Dyson aldım tüm düzleştirici maşalar rafa kalktı😅 0 0 Yorumla
Zedprex_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Maske tutacağı 10 tanesine 20 tl para vermiştim trendyoldan, kullanamadım maskenin iplerini çok sıkıyordu. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dün akşam haryy Potter büyü kitabı aldım saçma vallahi ama çok güzel 😂 0 0 Yorumla
miniminiminii Takip Et Xper 2 Yaş: 87 +1 yıl gece lambası, saçma olan lamba değil, lambanın şekliydi. Hiç resimdeki gibi çıkmadı. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Otomatik akvaryum balık yemleme makinası agabsgaba 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Şu zamana kadar saçma bir şeyle karşılaşmadım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bluetooth hoparlör 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saçma bir şey almamıştım
Saç tost makinası gereksiz sanki her dk yapcakmış gibi Dyson aldım tüm düzleştirici maşalar rafa kalktı😅
Maske tutacağı 10 tanesine 20 tl para vermiştim trendyoldan, kullanamadım maskenin iplerini çok sıkıyordu.
Dün akşam haryy Potter büyü kitabı aldım saçma vallahi ama çok güzel 😂
gece lambası, saçma olan lamba değil, lambanın şekliydi. Hiç resimdeki gibi çıkmadı.
Otomatik akvaryum balık yemleme makinası agabsgaba
Sacma biseye para vermedim
Şu zamana kadar saçma bir şeyle karşılaşmadım
Bluetooth hoparlör
muz agaci