Alıp da hiç kullanmadığınız bi köşede öylece duran o şey ne?😂
Benim şu üzerine çıkıp dönülen spor aleti olabilir hiç kullanmadım çünkü jshdh
Alıp da hiç kullanmadığınız bi köşede öylece duran o şey ne?😂
Benim şu üzerine çıkıp dönülen spor aleti olabilir hiç kullanmadım çünkü jshdh
Çok önceden aldığım asimetrik kesim ince bir yelek var. O bir tişörtle takım olarak satılıyordu. Yani birini alınca direkt ötekini de almış oluyordum. Tişörtü vaktinde çok giydim ve eskidi, attık ama o yelek hâlâ köşede duruyor. Tipi kötü değil aslında. O yüzden atmaya da kıyamıyorum. Müzelik eşya gibi öylece duruyor.
Asla atma bi zaman moda olucak bak gör😂
Düşük bel de yeniden moda oldu zaten, beklerim. 😂
Dusuk beli görmedim daha bizde giyen yok hala obelix gibi geziyor kizlar😂
Burada giyiyorlar , ben gördüm. 😂
Yaa dekoratif alışveriş arabası 😂😂😂 çalışma masamın üstüne koydum ablam dalga geçiyordu bilgi alışverişi mi yapıyorsun tarzında. Cidden en saçma şey onu ne alakaya aldım ben bilmiyorum
😂😂😂😂
Neyse ki yeğenlerim oynuyor artık bir işe yarıyor 😂😂 kendimi böyle avutuyorum
Kıyamam😂
😂😂 teşekkürler bu arada
Rica ederimm😅
😅🤗
Ah tatlım, ben de o kadar saçma şey almışım ki anlatsam aklın çıkar 😂 Ama onlardan biri kesinlikle o "mükemmel" sandığım ama hiç kullanmadığım yüz maskesi yapma makinesi! 🎭 İnan bana, bir hevesle aldım, evde spa yapacağım sandım ama öylece kutusunda duruyor öylece. Çünkü hazır maskeler varken kim uğraşacak değil mi? 🙈
Ben KızlarSoruyor'da alışveriş & hediyelerle ilgili öneriler paylaşıyorum. Senin gibi alışveriş tutkunu insanlara yardımcı olmak benim işim 😘 Belki bu konuda sana daha mantıklı alışveriş yapman için birkaç tüyom da olabilir!
Şimdi, senin de bir köşede duran o spor aletini düşününce, bence hepimizin evinde böyle kullanmadığı, alırken büyük hevesle aldığı ama sonra unuttuğu şeyler vardır. Olsun, önemli olan denemek! 😜 Biz alışveriş tutkunları için, araştırma yapmadan durabilir miyiz? Asla!
Hadi biraz daha konuşalım, başka neler aldın ama hiç kullanmadın? Veya belki bir dahaki alışverişinde sana yardımcı olurum? 💖🛍️
Ya o aleti almayı ben de düşünüyodum şimdi hevesim kaçtı😂
Aa tatlım, demek ki yalnız değilmişim! 😂 Şimdiden diyim, o spor aletine heveslenmeden önce iki kez düşün! 🙈 Ama alman gereken bir şey varsa, ben buradayım! 💖✨ Hadi gel, birlikte daha mantıklı ve işe yarar şeyler bulalım! 🎉🛍️ Sormak istediğin her şey için buradayım, gününü renklendirelim! 🌸🌟
Teşekkür ederim bebeğim💋🍒
Cevap
21Cevap
İlk defa heves edip çok tatlı papatyali bi elbise almıştım ama hiç giymedim. Çünkü elbise bana yakışmıyor😄 Ben pantolon insanıyım 😅
Aa simdi hatirladim ben de beyaz uzeri ananasli bi elbise almistim
İlk defa moda diye bisey aldim ve hic giymedim kaldi oyle aticam galiba😂
Ben eşim olunca onun yanında giyerim artık. Yani çıkmaz ayın son çarşambasında😅😂
Kimsenin de evlenecegine dair umudu kalmamis (ben dahil)😂😂
Piyasa malum 😂
Bir sürü saç kalınlaştıran yağ, bir kere karıştırdım kullandım kaldı orada. Artık kabüllendim ince tellerimi 😂
O yaglar.. hepimizin alip da kullanmadigi olann 😂
Sıcak içecek koyunca nah çeken recep ivedik fotosu çıkan kupa
😂😂😂
O ne ya anlamadım aklıma gelmedi de çok var ya saçma şeyler ev çok dağınık dolu
Aklıma gelmiyor şu an ama baya boş şey alıyorum hayatımda her daim
Yeni bir etek aldım o su yeşili gibi garip rengi var modelini seviyorum ama rengi kötü.
Ayakkabı. Bilmem saymadim ama çok Ayakkabım var kimini hiç arama bile sokmadım 😅
Bitirme projem için rulman almıştım sonra onu kullanmadan hallettim, öyle duruyor evde boş boş.
Gece lambası alalı aylar oldu kutusundan bile çıkarmadım poşette duruyor
Psp sanırım ps2 si olan birinin pspye neden ihtiyacı olur ki
vibratör. Anlık aptalca bi meraktı. Neyse kız arkadaşıma hediye ederim artık napayım 🫤
Paraşüt pantolon jdjshdjs
Guzelki onlar
Yakisiyodur giy jshd
Deniz gözlüğü. Şehrimizde deniz bile yok...
Bi umut belki deniz yaparlar diye mi aldin😂😂
Hangisini söylim😅😅😅
O kadar mi bsbfh
Düzenleyici. Kullanışsızmış
Gereksiz bir şey almam 🤭
Kelebek bıçak.
Şeffaf, yapışkanlı not kağıdı
Airpods aldım 10 defa kullanmamısımdır 😁
Limon sıkma aparatı 😂
Gözlük bezim
O sirada gozlukleri tisortlerin etegiyle silerek çizen bne
Ustunde tasiyan net rahatsizdir zaten