Bir arkadaş bosnadan getircekmiş bana yeni sezon ama çok pahalı geldi sanki israf gibi. Bilemedim içim acıdı ya almayayım dimi sizce de?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Paran varsa verilir tabi ama kararsız kalıp burada sorduğuna göre şak diye 500 verecek kadar da rahat değilsin. 3te biri fiyatına muadilleri var dexter hotiç falan mesela. Ben denedim gayet de güzel ve memnunum. Evet bir crocs etmiyor ama oldukça rahat, işimi de görüyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence kesinlikle israf. Doktor ya da saglik calisani degilseniz cok cok gereksiz. Bor moda ugruna plastik tuvalet terliklerine 500tl vermek israfin dibi. Ayakkabi, bot , elbise deseniz hic laf etmem ama ne gorselligi ne de estetigi var. Sirf moda diye tuvalet terliklerine bu kadar verilmez. Eskiden yuzune bile bakmazdik. Size kalmis bir sey ama benim gorusum bu. 2 kere giyeceksijiz sonra hevesinizi alacaksiniz çöp. Satamazsiniz da degerlendiremezsiniz de. Birakin duzgun bir ayakkabi sandalet falan alin. Ille terlik diyorsaniz piyasada hem guzel hem uygun fiyatli bir cok terlik var onlardan alin.
00 Yorumla
+1 yılBenim ihtiyacım var diye alıyorum hastane de çalışıyorum ayakta işlerimiz çok oluyor işte ortopedik diye seviyorum hem alayım dedim fiyatları görünce şok değmez bir terliye şahsen vermem ben ınstagram üzerinden 2 tane sipariş ettim 1 alana bedava gümrük ürün orijinal olduğunu şöyleydi crocs.
Ucuzlarsa alın.04 Yorumla- +1 yıl
Ayakkabıya verilir de o fiyata terlik verilmez
- +1 yıl
@Ömerf21 evet
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok çirkinler sırf ünlü ya da örnek alınan herhangi bir popi giydi diye böyle şeylerin trend olmasını anlamıyorum sıradan biri giyse millet dalga geçer görgüsüz giyinmeyi bilmiyo diye.. fotoğraftaki kızın giydiğine bak hele o çoraplar zaten beni benden aldı (!)... tek kelimeyle rüküş
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
94Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,7b cevap paylaştı.
u +1 yılİstersen verebilirsin
00 Yorumla Bu oncelikle butcene bagli. Butcen varsa verilir, parasini sonuna kadar hakediyor.
Ben bundan tam 5 sene once aldim Crocs'larimi, hastanede nobette giymek icin. 5 senedir surekli giyiyorum, ki nobetler 24 saat ve 24 saat boyunca full ayagimda. Bazi arkadaslarda da Crocs'a benzeyen ucuz markali terlikler var. Onlarin aldiklari 3-5 ay sonra yirtilmaya basliyor. Ama mesela benim Crocs'larda en ufak bir yirtilma yok. Ki baktigin zaman plastik gibi malzemesi, nasil olur da yirtilmaz diyorsun ama kullandiklari malzeme cok iyi sanirim, terlige kolay kolay bir sey olmuyor.20 Yorumla
+1 yılBugün ise gidecegim maaş 10 sonra yatacak 7 km yol var yemek ne yiyeceğim cebimde 5 kuruş yok evde de ekmek yok ne yapacağım bilmiyorum o terliklere 1 kuruş vermem altı üstü terlik yokluğa düşme ihtimalini de düşünmek gerek her zaman bakın eskiden trilyoner Bi aileye mensup idim iflas ettik her zaman düşünmek gerek
20 Yorumla
+1 yılDedem almış bana 300 küsür lirayken ya geçen yaz ya da ondan onceki yaz ama hiç giymedim çok kötü görütüsü evde balkonda falan giyiyorum bazen kesinlikle o fiyatı hak etmiyor kendim olsaydım asla almazdım dedem kaliteli olsun rahat olsun demiş bunu önermişler almış bence alma yani
10 Yorumlaartik geri donusturulmus plastik kullaniyorlar ve insan haklari konusunda da cevre icin oldugu kadar ciddi bir kurumdur crocs
fabrikasi bosna hersekte oldugundan fabrika magazasindan daha ucuza alinabilir diye dusunuyorum
oneririm, ama ciplak ayakla giymeyin04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
+1 yılNelere saçma sapan paralar harcamıyoruz ki ona harcamayalım.. hersey inanılmaz pahalı. Bi kuaföre gidip saçımı boyattim 3bucuk bin dediler inanabiliyor musun? 2gundur uykum bölünüyor valla o kaziktan sonra😭
06 Yorumla- +1 yıl
Ya daha yeni 3+1 ev boyattik inan o kadar tutmadı. Of 😔
- +1 yıl
Bilmiyorum ama heryerde bu kadar değildir sanki ya. Daha sarı oldu fotoğraftaki halimden. Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Haklısın. Teşekkürler 💜
+1 yılKombinime uysun 40 yılda bir giyerim ya da markete giderken giyerim diye alacaksan alma ama cross lar için 500 lira iyi. Türkiyede çok daha pahalı fiyatları. Kullanacağın bir modelse ve 500 lira bütçeni sarsmıyorsa al bence.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 818 cevap paylaştı. Daha önce o terlikler genelde tuvaletlerde giyiliyordu 20 tl ye alırdık. Ne ara kim meşhur etti anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBu devirde 500 TL normal iken anormal olanı tuvalet terliğinin marka ve moda olması.
10 Yorumla500 TL ye orjinal crocs bulamazsın. emitasyondur o.
ayrıca gerçekten gereksiz. gidip her hangibir benzer kalitede terliği 50 TL ye alabilirsin. aşırı abartı saçma bir fiyat bence.01 Yorumla- +1 yıl
50 TLye terlik yok artık
500'e terlik alacağına kışlık deri bot al
Yazık o paraya, bir terlik için fazla.
Bak Abdulrahman amcda çifti 40 mış. İki çift farklı renkte al hem havan olsun hem de 420 lira cebinde kalsın00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne yazık günah yaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik gibi 24 saat çalışıp ve ayakta olan meslek grupları için bence değer (tabi kişinin ekonomik durumu da etkili) fakat normal bireyler için gerek yok diye düşünüyorum
00 YorumlaKeşke bi sabah uyansak ve Crocs üretimi durmuş olsa. Bu kadar iğrenç bi görüntü olamaz. Sıfır estetik, plastik, korkunç bi şey.
10 Yorumlaben geçen sene crocs literide almıştım 600tl civarıydı. şimdi 1000tl olduğunu görünce iyi ki zamanında almışım diyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ben de çok memnunum
Peynir ekmek gibi satıyoruz, 699₺ şu an güncel fiyatı
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa gerçekten mi
+1 yılYani ben memnunum ama normal bedenden bi beden büyük al kaliplari kücük oluyor ve sicakda günesde hemen cekme yapyior haberin olsun
00 YorumlaBenim ayağım 45 numara ama crocslarda bir numara büyük alınır, 46sı varsa ben de alayım 500 iyi fiyatmış
00 Yorumla
+1 yılGenelde sağlıkçılar giyiyor bunu sürekli ayaktalar onlara lazım bu para verilir de başkasi bu parayı vermesin çok çirkin
00 Yorumla
+1 yılBosnada mı 500 müş?
Başka bir marka benzerini 80 liraya aldım o bile fazla geldi bana 😅 terlik alt tarafı01 Yorumla- +1 yıl
themahmut.com/.../
Şöyleyse verilir ama bayılmıştım buna 😅
500 tl ye terlik mi olur yahu al bi sandalet parmak arası vs 50 tl ye firil firil gez gitsin o da terlik
00 Yorumla
+1 yılVerilmez bence yürürken kasıyor beni takılıp düşcem sanki Ablam almış çok memnun öve öve bitiremiyor.
00 Yorumla
+1 yılAsla vermem hiç şık durmuyor genelde Havaianas veya Twigy alırım parmak arası terlik seviyorum plajda.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Maddi imkanın varsa al derim. Aklında kalacağına ayağında kalır en azından. Seviyorsan bu tarz terlikleri ve giyerim diyorsan al.
00 Yorumla
şunun güzelliğine bak verilir buna
00 Yorumla
+1 yılBen o terliğin aynısını mavi ve siyah olanını tarlaya giderken giyiyorum, ikisine 50 lira verdim 500 tl ne yaav vay anasını, 😅😅
00 Yorumla
+1 yılZenginim o kadar çok param var ki harcayacak yer bulamıyorum diyorsan alabilirsin elbette, diğer türlüyse yazık değmez.
00 YorumlaCrocslara asla o kadar para verilmez. Sırf moda olduğu için bu kadar arttı fiyatları. Görüntü için alınacaksa muadilleri çok daha ucuza mevcut.
00 Yorumla
+1 yılKüçükken 10 liraya almıştım aynısını pazardan, bilseydim stok yapardım...
10 Yorumlaİnsan terliğe niye 500 verir ki sırf marka için şöyle paralar ödeyenler cidden cok acayip yaa
14 Yorumla- +1 yıl
Marka için ödenmiyor beyefendi
24 saat nöbette ayaktaki ağrıyı önlüyor - +1 yıl
Kimse markası için ödemiyor inanın ki
Ben de asla crocs almam diyordum
Ayaklarım ağrımaya başlayınca ondan aldım
Ve birçok kişi croc lardan çok memnun kalite gerçekten tesadüf değil
Nasıl millet Nike adidasa 1000 tl veriyorsa bu da aynı öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlıkçı değilseniz veya ayakta çok uzun süre durup çalışmıyorsanız almayın. Kız kardeşim doktor. Bir tek onlarda görüyorum crocs terlik. Dışarıda da pek giyilir mi bilemedim
11 Yorumla- +1 yıl
Ben giyiyorum valla hatta hiç utanmam da
Bi terliğe en fazla en fazla 150 ya da 200 TL verilir 500 TL ne yaa
00 Yorumla500 tlye getirecekse erkek modelleri varsa parasını verebilirim. Hastanede müthiş rahat ettiriyor
00 YorumlaBu terlik bundan 10 sene önce wc terliklerini fiyatında 5 10 TL arası ne ara moda oldu😆
00 Yorumlayeterli paran varsa verilir uzun yıllar giyersin çok da rahat
00 Yorumla
+1 yılCrocs baya rahat verilebilir TL'nin değeri düşük olduğu için çok bir para olmuyor aslında
00 Yorumla
+1 yılEn son a101 indiriminden 280 TL ye aldım keşke iki tane alsaydım diyorum şimdi. Crocs seviyorum
00 YorumlaSeri üretim yapalım alan varsa ben vermem 200 en baba ayakkabı fiyatına terlik mi
00 Yorumla
+1 yılPişman olursun çünkü pahalı onun yerine 3-4 terlik alırsın
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılValla ayakkabıya verilcek para o güzel bir terliği 50-150 lira arası alabilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılBence gereksiz pahallı birde 500 TL değil şu an 700 Tl civari.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılmarka evet diğer aynı tarz ürünler içinde rahat giyimi var ama ederi o olamaz
00 Yorumla Alma elbette. Gereksiz yere sırf görüntü için kaldı ki görüntü de etmez ya ondan, buna değmez.
00 YorumlaBöyle şeyleri dert etmeyin bir monta 120 bin veren insanlar var boşverin
00 Yorumla
+1 yıl500 verilir çünkü gecen seneki fiyat o. Bu yıl 1000 TL verdim Ride modeline..
09 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun merak ettim
- +1 yıl
@Sheldon999 finans
- +1 yıl
İşinde basarılı birisin sanırım
- +1 yıl
@Sheldon999 çok emek verdim hayatım boyunca çalıştım
- +1 yıl
Anlıyorum seni evli misin peki
- +1 yıl
@Sheldon999 değilim.
- +1 yıl
Çalışmaktan mı vakit bulamadın :( yasın doğru mu peki
- +1 yıl
@Sheldon999 evlilik bana uygun değil. 36 yasindayim
- +1 yıl
Merak ettim seni konuştukça
+1 yıl50 liraya falan mağazalarda satılmıyor mu aw bunlar
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBunları giyenin kendisine saygısı yoktur tuvalet terligini anımsatıyor aynı
03 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bir daha baktımda tuvalet terliği bile olmaz bundan o kadar vasat
- +1 yıl
Giydiğim en rahat tuvalet terligi
- +1 yıl
😂
+1 yılParası olan alır. Ona bakarsan gucci dona da o kadar para verilmez ama veren veriyor
00 Yorumla
+1 yılÇakmaları çıktı artık...
Millet de hakiki mi diye eline alıp incelemediğine göre🙂00 Yorumla
+1 yılPara harcarsın anlarım da terliğe 500 TL vermek nedir ya
00 Yorumla
+1 yılAllah tan da korkmuyorlar 50 liraya aldım
benzerini giyiyorum02 Yorumla- +1 yıl
Yahu ne alaka arkadaşım
O terlik beni 10 sene götürüyor - +1 yıl
@Büük-memeli-kadın tamam büyük memeli kadın
+1 yılbosnadan keşke benim de tanıdığım olsaydı be bende crocs getir bana derdim 🥺
00 Yorumla14750 TL bunun topuklu olanı balanciaga'da çok avanakca
00 Yorumla
+1 yılCrocs a o kadar parayı vermem güzel bulmuyorum zaten sırf arkada adı görünsün diye alan insanları da anlamıyorum. Rahatlığı güzel olabilir tüm gün ayakta duran öyle birsey giymesi gereken kişiler tabi ki almalı diğer türlü gereksiz
00 Yorumla
+1 yılOrjinali yerine muadilini alabilirsin ben de muadili var ama aşırı memnunum her yere giderken kullanıyorum yazın ayakkabıdan çok giyiyorum aşırı rahat oluyor ama bir terlik için o fiyat fazla o yüzden muadili markaları tercih edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha ucuzunu giyiyorum çakma falan ama çok rahat o kadar para vermeye gerek yok bence
00 YorumlaBen hediye almıştım pembesini güzel paran varsa djdj
00 YorumlaBen erkek olduğum halde iki farklı keratin kullanıyorum, eşim çok fazla şikayet ediyor ama kendime bakmayı seviyorum 😆😆
01 Yorumlane 500 TL si 5 TL verip almam. hatta bedava verseler böyle bir model terliği ayağıma giymem. görüntüsü çok kötü.
00 Yorumla- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt