50 ml Güneş kremim %100 zamlanmış..
50 ml zaten 2 - 3 ay gidiyor
Ne yapacam ben😓
50 ml zaten 2 - 3 ay gidiyor
Ne yapacam ben😓
Ekonomi süper , Türkiye cennet abartma , krem sürmesin olur biter , ben almanyadan geliyorum yakında tatile gelcem çanakkale köprüsünden gececem merak ediyorum sonra antalya kum deniz güneş , krem mrem umrumda degil 5 yıldız otel olsun yemekler süper olsun tek derdim krem olsun 😂 heryerde var zam almanyada benzin 1,50 cent di şimdi 1,80 cent oldu , ekmek 69 cent di şimdi 99 cent oldu , maaşlar aynı ama geçen yılda 2400 euro alıyordum bu sene 2450 euro alıyom nankör olmayın heryerde hersey pahalı
Kullanmayacan o zaman kullanmak zorunda degilsin öyle bie şartın yok kimse de zorla kullanacaksın diye bir yasa getirmedi sana lafa gelince şöyle böyle ama hic bir seyden de geri kalmıyonuz bu millete az bile konuauyorsan geri de kalmaya bakacaksın saldırmayacan ama yok hem saldırıyım hem havlayımmm
Valla ya güneş kremi bizim neyimize biz kimiz ki güneş kremi kullanıcaz
Çok önemli bir şey değil kullanmayan ölmüyor ben kullanmıyorum yaşıyorum kullanana da ahım şahım bir sey olmuyor altına dönüşmüyor nasıl olsa
Ahirette cehennemde iyi bir ateş var bilmiyorsun tabi sen güneşe konuşuyorsun burada yine iyisin ahirette kacamiyacaksin bile elini daha ufacik atese degemezken cehenneme nasil katlanacan bakalim
Yürü ne biz kim köpeğiz güneş kremi bizim neyimize be
Ay ozellikle de erkekler sacmalamis yorumlarda 😡 yok gunes kremi senin neyine, yok her tarafini ort, yok bilmem ne.. ay hakkaten insanin siniri bozuluyor boyle cahil ve ne dedigini bilmez insanlarin yorumlarini okuyunca 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Ne kadar basit bir sikayetini dile getirmis kizcagiz. Bu kadar psikolojik baski nedir yaaa!!! Allah akil fikir versin
Ben de indirim bekliyorum ama bir yandan da ödüm kopuyor fiyatları artarsa diye. Eğer alırsam da şimdi kesin ben alınca indirime giresi tutar. Bu gidişle Adanalı kardeşlerimizin eksik bıraktığı işi tamamlayıp güneşe ateş etmeme ramak kaldı.
Cevap
29Cevap
Güneş kremleri d vitamini emilimini engelliyor. Ülkece bir anda popüler olan bu kremler d vitamini eksikliğini tetikledi. Pekçok insanın bağışı iyi düştü. Kozmetik ve ilaç sektörü paslaşarak ilerler. Biri yıkar diğeri yapar güya.
Ooo lükse bak, güneş kremi diyor. Sen 30 sene öncesini bilir misin yeğenim, sen yaşın yetmez.
Valla kız biz kim kopegiz güneş kremi kullanicaz
Kullanma. Onlarin çoğu zararlı, kanserojen etki gösteren kimyasallar. Güneşe karşı sıkıntın varsa ortunerek korun. Guneste uzun kalma.. vs
Çok zekisin amca
Ondan amca
artik yasanmaz hale geldi hala hukumet utanmadan sikilmadan hersey yolunda diyebiliyor durum cok kotu alim gucu sifir felakete surukleniyor ulkemiz hukumet orali degil
Ekonomi çok iyi neden öyle dedin şimdi, güneş kremi bulamıyorsan altın tozu sür.
130 TL'ye aldım ben de ama genel olarak 300 TL civarında hep fiyatlar. Bir de alerjin olup sürekli kullandığın bir ürünse eyvah eyvah...
Sadece zam gelen o mu ondan daha ihtiyaç olanları saymıyorsun hiç
her şey öyle ki şuanda güneş gözlüğü alayım dedim 750₺ olmuş 360₺ ye almıştım 😞
Senin yine iyi ben ürünü bulamıyorum artık Tr'de satılmıyormuş :(
bende havlu aldım yeni yani dün. 180 tl idi. sımdı baktım 250
Piyasa coştu iyice artık koyunca 3 lira 5 lira koymuyorlar iki katını geçiriyorlar.
Tatile gitme güneşlenme güneş kremi kullanma dermişim
ben artık şemsiyeyle yürücem dışarda koruyucu giysiler de giydin mi tamamdır
Fiyat artışları böyle devam ederse millet çamur sürüp yamyam gibi gezecek korkarım
Makyaj temizleme suyunun 44 lira olması kadar şok edici. Almanya'dan koca bulmak plizzz
her şey iki katına üç katına çıktı maalesef. Bir gün tatilini kısa tutup güneş kremi alırsın anca :)
Kullanmayacaksın Millet aldıkça onlar daha da fiyatları arttırıyor
Ay evet ): kıyafet almak istiyorum her şey çok pahaliii
Güneşe daha az çıkmak çözüm olabilir :D
Güneşe çıkmakla ne ilgisi var
Gunes kremi surmeden güneşten korunamazsin
Cilt kanseri olmak daha mantıklı.
İndirime düşmesini bekle
Hersey en Az 3 katına çıktı sadece o degil ki
Aldıgın para da zamlanmıs ona bısey demıyorsun
her şey çok pahalı cidden bu böyle gitmez
güneş kremi yerine her yerini ort
250 liraya pahalı demiştim geçenlerde ben